Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (758)
Beoordelingen filteren
758 resultaten
Waardering van reizigers
366
246
93
30
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
366
246
93
30
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 758 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2016

Dit is de tweede keer dat we dit hotel geboekt hebben en deze keer hadden we een 2-persoons-kamer, geen suite. Deze kamer had uitzicht op het zwembad en de tuin. De kamers zijn wel wat gehorig. Kamers zijn heel comfortabel, modern ingericht met inloopdouche. Met een nespresso apparaat. Iedere avond werd geklopt of alles naar wens was en kregen we ieder een chocolaatje. Goede service. Alle personeel zeer vriendelijk. Prachtig om over de vlonders door de duinen naar het strand te lopen.

Kamertip: Advies : een auto huren als je voor dit hotel kiest
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Helene V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NAUHotels_Resorts, Gestor de Relações Públicas van Salgados Dunas Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear Helene V

Thank you for sharing your experience on TripAdvisor.

We are very glad to read that you truly enjoy your second stay at Salgados Dunas Suites, and that once again we were able to meet your best expectations.
It is rewarding to know that you were particularly impressed with the comfort of our rooms and with our turn down service.
We look forward to welcome you back once more in a near future.

Kind regards,
João Everard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2016

de kamer waren mooi groot en netjes, het ontbijt keuze was ook goed, personneel is vriendelijk , in zijn totaliteit een zeer goed beoordeling voor de hatel alsmde de zwembaden .
Loop afstand van een zeer goed strand, lekker warm een aangenaam strand.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank josegU937SV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NAUHotels_Resorts, Gestor de Relações Públicas van Salgados Dunas Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your recent experience on TripAdvisor
Were very glad to read that you have enjoy your stay at Salgados Dunas Suites, and that overall we have meet your expectations.
We hope you will give us the opportunity to welcome you back in a near future.

Kind regards
João Everard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2016 via mobiele applicatie

Groot wat kil hotel met vriendelijk personeel maar weinig activiteit Mooie ruime kamer meeste met uitzicht op zee. Bij slecht weer weinig te doen. Voor spa moet je extra betalen en personeel niet gekwalificeerd. Geen gezellige bar of restaurant waar je kan lunchen of s'avonds een drankje kan nemen. Geen parasols of andere bescherming op het terras tegen de zon. Alle hotels behorend tot de Salgados Nau groep groots opgezet en vooral geschikt voor congressen in mijn beleving geen 5 sterren

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Regina D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas van Salgados Dunas Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback regarding your recent experience at the hotel.
We are happy to read that you have enjoy the service provided by our friendly team.
It's also good to know that our lovely bar and our sea view rooms have fulfill your expectations.
We hope you give us the opportunity to welcome you back.

Kind regards,
João Everard
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2015

Tja, toch gemengde gevoelens bij dit hotel. Prachtige ligging aan het strand en mooie zwembaden waar je steeds zonder problemen een ligplaats vond. Ontbijt is divers en wordt onafgebroken bijgevuld. De lounge bar was een lachertje, je moest hier gemiddeld 20 minuten wachten op een drankje ook al was er haast geen volk.Onze suite (181 m2) was heel mooi. Drie slaapkamers en drie badkamers, echter blijkbaar vond men deze te groot om ze degelijk te kuisen! En als je drie badkamers ter beschikking hebt vind ik wel dat tenminste één een ligbad had mogen hebben.De keuken is er eigenlijk geen, want alle apparaten (behalve de ijskast) waren afgesloten! Ook zijn hier geen borden of bestek te vinden.... Het personeel aan de receptie was heel vriendelijk en behulpzaam. U ziet, gemengde gevoelens....

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Alain1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas van Salgados Dunas Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2015
Google-vertaling

Dear Mr. Alain!

Thank you for your feedback about Salgados Dunas Suites.

It is fantastic to read that you enjoyed our breakfast and our swimming pools! In regards to the cleaning, we understood you were not so satisfied and we have already spoken with the cleaning team!
It is a characteristic that all the bathrooms have showers and not bathtubs, and we understand that it doesn't please all our guests. The same with our accommodation not offering kitchen appliances and service, as we are a hotel with hotel services.
Anyhow, we truly hope you come back soon!

Best regards.

Marta Manso
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2015 via mobiele applicatie

Leuk Hotel met een fantastische ligging.
De kamers zijn super groot en mooi ingericht . Alles is aanwezig. Er zijn meer dan genoeg zwembaden en allemaal goed onderhouden. Enig nadeel is het eten de kwaliteit kan beter .

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank Millennium1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken