Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (569)
Beoordelingen filteren
569 resultaten
Waardering van reizigers
463
88
15
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
463
88
15
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 569 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juni 2018 via mobiele applicatie

Wat een geweldig uitzicht vanaf het balkon van het hotel. Ondanks dat we normaal nooit dineren in het hotel hebben we dat 2x gedaan. Overheerlijk eten en de zalm is zeker een aanrader. Fijne mensen in de bediening, kamers zijn netjes en schoon en binnen loop afstand ben je op het strand. shipwreck bay is absoluut een aanrader, net als de boottocht rondom turtle island.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Cayav1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BALCONYBOUTIQUEHOTEL, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Balcony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2018
Google-vertaling

Dear Valued guests,

Thank you for sharing your experience on TripAdvisor after your stay with us.

We are absolutely delighted that you enjoyed your experience at Balcony Boutique Hotel. Our staff is working hard each day to provide the very best service.

We are looking forward to welcoming you at Balcony Boutique Hotel in the near future.

With our best regards,
Balcony Hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2018

We zijn hier twee keer geweest. Het eten is zeker goed en het uitzicht uitmuntend, maar zoals in meerdere recenties gezegd word... het personeel is niet echt vriendelijk.... We verbleven niet in het hotel, maar het zag er allemaal keurig uit, niet te groot en ook op de kamers heb je prachtig uitzicht denken wij.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank saskiadevries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BALCONYBOUTIQUEHOTEL, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Balcony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2018
Google-vertaling

Dear Valued guests,

Thank you so much for this gracious feedback on Trip Advisor and for sharing it with fellow travelers.

At Balcony Boutique Hotel and Restaurant, we are remaining fully committed to deliver the highest level of experiential service to our guests.
Thanks again for this wonderful feedback and looking forward to welcoming you at Balcony Boutique Hotel and restaurant in the near future.

With our best regards,
Balcony Hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2017 via mobiele applicatie

Net terug van een weekje Zakynthos. Super dat op het vliegveld een chauffeur klaar staat die je snel naar het hotel brengt. Heel fijn was ook dat we bij aankomst daar ( rond 10. 30 u) al direct in onze kamer mochten.
We hadden een een kamer met zeezicht en het uitzicht vanaf het enorme balkon was ronduit geweldig. De kamer zelf was ook prima: lekker bed, goede airco, ijskast (dagelijks water bijgevuld) en een gratis safe. Een paar legplanken in kast zou wel handig zijn geweest. De badkamer was heel erg klein en kan wel een opknapbeurt gebruiken ( het krakkemikkig douchegordijn was dringend aan vervanging toe).
Iedereen in het hotel is heel behulpzaam en doet zijn uiterste best om alles naar wens te maken. Complimenten voor de poetsdames die alles dagelijks super netjes houden.
Het hotel ligt boven op een berg en kijkt uit over de baai van Tsilivi. Fantastisch. Hou er rekening mee dat in het hotel zo ongeveer elke avond een bruiloft is en dat kan soms wat rumoerig zijn. Ook is het stukje lopen naar het dorp (20 min.) en het strand (10 min.). Via de trap door het water is met een volle strandtas en een wat onrustige zee niet te doen.
We hebben via het hotel een auto gehuurd om het eiland te verkennen en dat is een aanrader. De auto wordt voor de deur neergezet en later ook weer opgehaald.
Mocht je -zoals wij - later op de dag vertrekken dan kun je de bagage opbergen en zelfs nog even van een doucheruimte gebruik maken. Heel slordig was wel dat op het afgesproken tijdstip niks geregeld was voor de transfer naar het vliegveld en dat we toen zelf voor de kosten van de in alle haast gebelde taxi hebben mogen opdraaien.

Verbleef: september 2017
Bedank hansjanssen59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balcony H, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Balcony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for taking the time to share a review on TripAdvisor.
We are happy to see that you enjoyed your stay.
Also, thank you for your suggestions as they are really profitable for us.
Looking forward to welcome you back very soon.

Warm regards,
Balcony hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2017

Goed hotel met vriendelijke mensen, echte gastvrijheid inclusief goed ontbijt & restaurant! Prima locatie om met bv de auto naar andere locaties op het eiland te gaan, ligt vrij centraal waardoor je alle kanten op kan gaan. Wij hebben meerdere hotels geboekt, zodat je eerst het zuiden kan bekijken & daarna het Noorden van Zakynthos.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Alco W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BALCONY2014, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Balcony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 september 2017
Google-vertaling

Dear Alco,

Thanks for chose our hotel for your holidays!
I was delighted to read that you found the room very comfortable.
I am also very happy to hear you enjoyed our restaurant experience.
We hope to welcome you back to the Balcony Hotel again soon.

Warm regards,
Balcony Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2017 via mobiele applicatie

Mooi gelegen, relaxte sfeer. Bijbehorend restaurant echt top. Via een trap naar het strand en een meter of 100 door het lage water slenteren. Heerlijk! Kamers zijn prachtig en met een superuitzicht. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam

Verbleef: augustus 2017
2  Bedank moeskops
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balcony H, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Balcony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2017
Google-vertaling

Dear Moeskopos,

Thanks for chose our hotel for your holidays!
I was delighted to read that you found the view amazing and the staff friendly!
I am also very happy to hear you enjoyed our restaurant experience.
We hope to welcome you back to the Balcony Hotel again soon.

Warm regards,
Balcony hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken