Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dinner”
Beoordeling van The Halfway House

The Halfway House
Geclassificeerd als nr. 1 van 112 Restaurants in Tsilivi
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 27
Keukens: Grieks, Italiaans, Bar
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend eten, heel vriendelijk personeel, goede bediening en service! Je kunt best reserveren tenzij je maar met zen tweeën bent, wat bij ons het geval was, want anders moet je best reserveren maar dit is meer dan de moeite waard. Overheerlijke grilled octopus gegeten en mijn vriendin gevulde paprika en tomaat. We zouden hier direct terug gaan!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank CedricV73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.569)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

46 - 50 van 1.584 beoordelingen

31 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier vorig jaar ook geweest. Is goed bevallen, dus waarom niet nog een keer. Je wordt niet met een glimlach tegemoet getreden, dat is jammer, maar dat wordt later beter. Maar ik denk dat je een eerste indruk maar een keer kunt maken. Het eten is goed met stevige porties. Tunasalad en garlic bread vooraf. De salade was goed. Niet te zuinig met de tonijn. Het knoflookbrood was wat aan de dunne en slappe kant, maar eetbaar. Hoofdgerechten homemade beafburgers met rijst en friet. Bijzondere friet...
Verder lamsvlees. Nagerecht. Zie foto's want daar hebben we de namen niet van meegekregen. Geen kaart gezien, maar opgenoemd. Deze waren zeer smakelijk. Bij het afrekenen zag ik dat zij zichzelf te kort deden door een verkeerde optelling van de bonnen. Na dit gemeld te hebben werd de bon aangepast met de mededeling dat ze nog niet had meegemaakt dat de bon werd nagerekend... Dit zei ze wel met een . Een bedankje kregen we niet of hoeft dat niet als je eerlijk bent....een wat starre entree werd afgesloten met een wat star afscheid. Wel consequent.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank willekeurig56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Timothy K, Owner van The Halfway House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018
Google-vertaling

Dear guests,

Thank you for taking time to share this review about our restaurant. It is always good to see familiar faces back in the restaurant.

I do apologize for the mistake with the receipt and I didn’t get a chance to thank you personally, due to a small misunderstanding I had with my reservations on the time you were leaving.

We are all looking forward to seeing you again while you are in Zakynthos and hope you have a great holiday.

Best regards,
Tim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is prima en betaalbaar. Maar wij vonden het niet heel bijzonder. Het is een erg druk restaurant en ze moeten veel nee verkopen. Daarom ben je met een uur klaar qua eten zodat de volgende kan komen. Ook kreeg je geen drankje van het huis. Dit krijg je normaal overal. Voor ons geen tweede keer.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Jeanine1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Timothy K, Owner van The Halfway House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2018
Google-vertaling

Dear guests,

Thank you very much for taking time to share your review about our restaurant.

Our goal is to make sure our customers will eat, food cooked to order with fresh ingredients and we are working on 7-9 minutes wait for the starters and another 17-20 for the main meal from the time you order. That is the time needed for our food to be cooked.

Another part of our goal is to make sure our customers that occupy the tables, have as long time as they want to eat their meals, enjoy the ambience and maybe a dessert, a coffee or a cocktail.

That is the reason we do not give free drinks as a strategy, as we want people to return for our food, atmosphere and service, not the free drinks.

I hope you had a nice holiday.

Best regards,
Tim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer uitstekend restaurant temidden van Tsilivi. Heerlijk gegeten en zeker aan te raden om in dit familie restaurant te komen eten. Reserveren voor 's avonds is een vereiste (een dag van te voren). Gezellig, knus, niet te duur, gewoon ideaal.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Anggss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Vooral de special was lekker: draadjesvlees pork. Toetjes kregen we gratis omdat de meeste op waren en er geen keuze was, mazzel dus.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank ingridbT5393LI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Halfway House bekeken, bekeken ook

Zakynthos Town, Zakynthos
 

In The Halfway House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding