Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed restaurant”
Beoordeling van La Carciuma

La Carciuma
Geclassificeerd als nr. 64 van 105 Restaurants in Tsilivi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Meerdere malen wezen eten.
Top bediening, snel en vriendelijk.
Heerlijk gegeten en lekkere rose gedronken.
Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Rob Yvonne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (223)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 223 beoordelingen

18 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals de kaart aangeeft alles op een houtskool vuur bereid echter bleek alles van een klap grill te komen. Toilet hygiëne was erbarmelijk slecht. Volgens de eigenaar was er geen water om door te spoelen. Absoluut mijden deze zaak. Komen wij nooit meer.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank marcelfagel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheOldeVineyard, Owner van La Carciuma, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2017
Google-vertaling

We are sorry you did not enjoy your visit to our restaurant. On the day of your visit there was a general water supply disruption in the area a matter which was outside of our control and we took water from another source to "flush" manually our bathrooms on a regular basis. With regard to your comment that our food is not grilled on charcoal I am very surprised as our charcoal grill is visable from the seating area. Once again please accept our apologies that you did not enjoy your dining experience.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld

Een bijzonder leuk restaurant door al zijn eenvoud.
Hoewel het eten van een redelijk kwaliteit is maakt de omgeving en inrichting dit restaurant net iets hoger geklasseerd als andere gemiddelde restaurant's.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anneke L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2016 beoordeeld

Eerste vakantiedag kwamen we hier terecht. Zijn vervolgens 7 dagen lang elke dag terug geweest. Zeer gastvrije mensen, die graag iets over de omgeving en geschiedenis van het eiland vertellen

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JohnD6878
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2015 beoordeeld

Sfeervol restaurant...wat duurder dan het doorsnee restaurant.Eten was lekker doch kleine porties..De wijn daarentegen was niet lekker!

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank Dirk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Carciuma bekeken, bekeken ook

 

In La Carciuma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding