Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed restaurant”
Beoordeling van La Carciuma

La Carciuma
Geclassificeerd als nr. 64 van 105 Restaurants in Tsilivi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
31 mei 2016 beoordeeld

Eerste vakantiedag kwamen we hier terecht. Zijn vervolgens 7 dagen lang elke dag terug geweest. Zeer gastvrije mensen, die graag iets over de omgeving en geschiedenis van het eiland vertellen

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JohnD6878
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (223)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 223 beoordelingen

25 juni 2015 beoordeeld

Sfeervol restaurant...wat duurder dan het doorsnee restaurant.Eten was lekker doch kleine porties..De wijn daarentegen was niet lekker!

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank Dirk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2013 beoordeeld

Heel lekker gegeten! Vooral de vis- en de traditionele gerechten zijn erg goed. Er staat geen opdringerige ober aan de straatkant en het ligt iets uit het (rumoerige) centrum van Tsilivi.

Datum van bezoek: augustus 2013
Bedank Nikolsje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2013 beoordeeld

Op aanraden van andere gasten zijn we naar Squid&Octopus gegaan. We werden niet teleurgesteld. Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar. Alles is vers. We kregen zelfs het dessert van het huis. Jammer van de kat die wij steeds moesten wegjagen.

Datum van bezoek: augustus 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank JoneVDelft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2013 beoordeeld

Op Zakynthos in Tsilivi/Planos het restaurant THe Squid & Octopus' ontdekt. Een verademing met alle schreeuwerige restaurantjes en barren met proppers voor de deur, karaoke, kant- en klaar voedsel etc.
Bij The Squid & Octopus lokale keuken met lokale producten. Jorgos en zijn Engelse vrouw Amanda (eigenaresse van The Old Vineyard') hebben hun krachten gebundeld en in Planos, vlak naast Tsilivi een heel goed restaurant opgezet. Werkelijk verse vis, zij betrekken alles (wijn, olijfolie, groenten) van plaatselijke ondernemers. Bediening persoonlijk en zeer vriendelijk. Aanpassing aan dieet mogelijk.
Kortom een echte aanrader!

Datum van bezoek: mei 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Frieda_tDG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Carciuma bekeken, bekeken ook

 

In La Carciuma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding