Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker geluncht!”
Beoordeling van Gyroland Grill Bar

Gyroland Grill Bar
Geclassificeerd als nr. 40 van 112 Restaurants in Tsilivi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

In het verleden hier al meerdere keren geweest. Dit jaar voor vertrek ook weer een bezoek gebracht voor een lekkere lunch! De sandwich die ik deze keer had was heerlijk. De gyros was smaakvol en de friet iets aan de slappe kant. Je kan hier prima eten voor de snelle hap en voor een grote maaltijd voor de grote eters.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank GoditiLaVita2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (670)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 673 beoordelingen

17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere gyros, makkelijk voor snelle hap. ook voor take-away. prima gegeten en erg goedkoop, ook voor grote groepen en met kinderen

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 694timothyg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker als je er snelle hap wilt, je kan er ook afhalen! Veel keus.
Prima smaken en vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank thamara1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een aanrader als je gyros wilt eten. Het restaurant ziet er goed en professioneel uit. De bediening is vlot en vriendelijk. Wij hebben de gyros schotel genomen, die bestaat uit drie soorten gyros vlees met pita, patat en sla. Het was lekker. Je kan ook gyros in een pitabroodje krijgen, in drie verschillende soorten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Emphi59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn meerdere keren bij dit restaurant gaan eten tijdens onze vakantie. Lekker en goedkoop eten en erg vriendelijk personeel!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank timonh726
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gyroland Grill Bar bekeken, bekeken ook

 

In Gyroland Grill Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding