Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke beschikt, geweldige bediening”
Beoordeling van Boomerang Beach Bar

Geclassificeerd als nr. 35 van 111 Restaurants in Tsilivi (Planos)
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Barscene, Romantisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
8 augustus 2021 beoordeeld

Vlak aan zee. Heerlijke gerechten!! Mooie plek om een drankje te doen of iets te eten. Ideale plek om van je vakantie te genieten en niet duur voor een plek aan zee.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank SusanHeuboe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (930)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 930 beoordelingen

19 juli 2021 beoordeeld

Heerlijk, vers eten voor een prima prijsje op een prachtige locatie. Het ziet er misschien wat simpel uit, het is ook een beach bar. Maar het eten is absoluut restaurant waardig. En het uitzicht over zee fantastisch, met een aangenaam briesje, waardoor je hier heerlijk zit. De bediening is erg vriendelijk en vrolijk. Dit was absoluut ons favoriete restaurant!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Moon121234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2021 beoordeeld

Heerlijke plek aan het water om te lunchen en vriendelijk personeel die haar best deed. Eten was goed maar niet uitzonderlijk goed en beetje aan de prijzige kant, maar dat komt vast door de locatie.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank OscarGroothuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig uitzicht over de zee en het strand. We kwamen er om 's avonds wat te eten. De bediening was vlot. Het eten was redelijk te noemen, kwaliteit en uitstraling kan beter. Voor ons geen adresje om nogmaals te gaan eten.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 000Anoniem000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2019 beoordeeld

Dit restaurant heeft de beste auberginesalade die ik ooit in Griekenland at. En geloof me, ik proef het overal!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank MoniqueZ38
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Boomerang Beach Bar bekeken, bekeken ook

Tsilivi (Planos), Zakynthos
Tsilivi (Planos), Zakynthos
 
Tsilivi (Planos), Zakynthos
Tsilivi (Planos), Zakynthos
 

In Boomerang Beach Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.