Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.272)
Beoordelingen filteren
1.272 resultaten
Waardering van reizigers
853
294
87
29
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
853
294
87
29
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.272 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2018

Verblijf geboekt via Sunweb; kamer niet groot wel goede bedden.
- Op balkon geen privacy vanwege lage afscheiding; je loopt zo bij de buren naar binnen.
- Douchen in bad, als je de massagestraal aanzet ligt het water in de gang.
- Handdoekjes leggen bij zwembad vanaf 7.00 uur, zelfs bij regen :)
- kamer met tussendeur; niet doen, erg gehorig zeker met buren en huilbaby

+ Schone kamers en ook het zwembad werd elke dag zeer goed gereinigd, mensen werken hard om alles op tijd klaar te hebben voor de gasten.
+ Zeer goed eten!!! Hebben genoten van de buffetten!! Wij zijn vegetarier en hadden elke dag ruime keus, verse producten, zeer smakelijk, hebben we wel eens anders mee gemaakt!
+ Top personeel dat er alles aan doet om het naar je zin te maken, bediening heel vriendelijk en gastvrij
+ Vlakbij strand--tip: Barracuda beach club: 7 euro voor 2 bedjes met parasol; 50 cent voor een flesje water :)
+ Prima WIFI op de kamer

Kamertip: Een kamer met tussendeur heel gehorig! Kamer op 2e verdieping op de hoek, dan heb je weinig "langslopers"
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ellis1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danny V, Manager van The Lesante Luxury Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for this review.
We apologise that you id not find the beds as comfortable as you would have liked but we are grateful that besides that , this was a brilliant stay for you ....delectable dining , luxury in room experience and of course lots of beautiful days and evenings at our exquisite pool area! Thank you for making mention of our team and their constant effort to provide top service and of course your gracious comments about our hotel.

It will be our pleasure to welcome you back in the near future
Best Wishes

Management and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2018 via mobiele applicatie

Via Corendon geboekt (maanden vooraf). Daardoor redelijke prijs. Hotel vindt zichzelf 5 sterren, maar is max 4 sterren. Ontbijt- en avondbuffet is uitstekend van kwaliteit. Service is overal top en vriendelijk. Prijzen van drankjes bij zwembad en prijzen voor de de spa liggen helaas wel op 5-sterniveau (te hoog dus). Ligging hotel ok, maar niet rechtstreeks aan zee (2 min lopen), maar strand is goed. Vreselijk dat gasten om 8 uur al bij zwembad bedjes ‘reserveren’. Wanneer wordt dat een keer bij wet verboden?

Verbleef: juni 2018, reisde met familie
Bedank FredoKortenhoef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danny V, Manager van The Lesante Luxury Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for your valued comments.
You are correct it is not permitted for guests to reserve sun loungers if they are not utilizing them and we do encourage guests ti inform staff , we apologize for any discomfort caused and appreciate your patience, thankfully you seemed to have a wonderful time with us and this did not affect your holiday experience with us.

Thank you for your generous compliments about our fantastic team of staff.

It will be our pleasure to welcome you back to our hotel in the future

Best Wishes

Management & Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018

Echt de moeite waard. Wij hebben genoten. Perfecte locatie. Mooie kamer met goede bedden. Heerlijk eten, vriendelijk , behulpzaam en bekwaam personeel.
Mijn man heeft een dieet, Hebben we van tevoren contact over gehad. Er werd keurig rekening mee gehouden mede dankzij de perfecte inzet van Georgios Manolis en Fottis die zodra wij in de eetzaal waren meteen iets gingen regelen.
Enige minpuntje is de toch wel prijzige drankjes.

Kamertip: Wij hadden een kamer aan de achterkant. Uitzicht niet super maar wel lekker rustig.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bertie T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danny V, Διευθυντής van The Lesante Luxury Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for a lovely review.
We are delighted that you had a perfect luxurious and relaxing time with us as all our guests so deserve! Our team has done us proud once again by showing outstanding service and hspitality and making you feel welcome.

Bevergae prices are reflective of the faciities , quality and service and we apologise of this seemed slihtly excessive but did not affect your overall experience at the hotel.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future
Kind Regards
Management and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2018 via mobiele applicatie

Een super goed proper hotel, lekker van eten en prima service van het personeel. The frontmanager Dennis doet er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken! Zeker en vast een aanrader, zijn vijf sterren waard !!

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank SneydersI1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danny V, Διευθυντής van The Lesante Luxury Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for your time in providing us with feedback following your stay at The Lesante Luxury Hotel &Spa- Short and sweet as the saying goes – We are absolutely delighted to that you thoroughly enjoyed yourselves with every aspect of the hotel, top notch service.Once again thank you for your lovely comments.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future

Best wishes
Management and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2017 via mobiele applicatie

Mooi en goed Hotel, halfpension is goed verzorgd eten en drinken zijn prima. Erg vriendelijk personeel. Mooi zwembad area en het strand is op loopafstand. Dorpje Tsilivi is op loopafstand met goede bar met de naam Sambuca.

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
1  Bedank FrankBunde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danny V, Manager van The Lesante Luxury Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for selecting The Lesante Luxury Hotel and Spa for your stay on Zakynthos.
We are thrilled that you had such a fabulous time with us and that the hotel location and resort was just ideal for you enhancing your experience even more.
We look forwward to welcoming you back to our hotel in the future.

Kind Regards
Managment and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken