Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Restaurant Pizzeria Samyr

Restaurant Pizzeria Samyr
Reserveer een tafel
2
do 26-11
20:00
Geclassificeerd als nr. 9 van 45 Restaurants in Dobbiaco
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
28 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier langs op weg naar Oostenrijk. Even snel een hapje eten. Goede keuze! Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. De Pizza Samyr is een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Yuur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (120)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 120 beoordelingen

11 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier 's avonds heerlijk gegeten, zowel hoofdgerecht als dessert. Super vriendelijk en deskundig personeel. We werden echt in de watten gelegd. Prijs-kwaleitsverhouding is top. AANRADER!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Karinabc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond super goed gegeten bij Samyr. Het restaurant heeft een hippe inrichting en de bediening is absoluut fantastisch. Het eten is heerlijk en verrassend. De foto’s spreken voor zich. Ook de pizza is heerlijk. Geniet ervan!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank kellovanengelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2019 beoordeeld

Wij waren op camping Olympia en aten in restaurant ieder een fantastische pizza een met kaas en een met vis. Prima wijnen van de kaart. Allebei een heerlijk dessert. De bediening kundig en vriendelijk.. Ondanks de drukte toch vlotte bediening. Wij hadden uitzicht op de keuken en hadden een prima avond.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mielpaso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2020 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Pizzeria Samyr bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Pizzeria Samyr geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.