Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“heerlijk huisje met groot overdekt terras”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Foiano Della Chiana, Province of Arezzo, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
evelina b
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
“heerlijk huisje met groot overdekt terras”
Beoordeeld op 31 augustus 2015 voor een verblijf in juni 2015

Gelegen op een rustige plaats in de heuvels. Vanaf het grote overdekte terras een fantastish uitzicht, De eigenaren onderhouden de mooie tuin rond de 5 huisjes met liefde. Op verzoek verzorgt de eigenaresse een goede maaltijd. Foiano della Chiana ligt enkele kilometers van het kruispunt van twee snelwegen. Dus met de auto (naar 4 kanten) een groot gebied om mooie steden, musea, dorpjes te bezoeken.

Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jul 2017
hello Eveline
Uw oordelen zijn altijd heel belangrijk voor ons, omdat je hier bij ons al zo vele jaren.
Wij hopen u snel te zien.
oprecht
Carla en Mirio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jul 2017
Dank Petra,
Wir freuen uns, diese Ihre schönen Urlaub gemacht zu haben, wir hoffen, Sie bald zu sehen
... sorry für unsere deutschen
Carla und Mirio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elisabett ...
Niveau 4 bijdrager
41 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 mei 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jul 2017
Ciao Elisabetta
scusaci per il ritardo ma ci siamo accorti della tua gentilezza solo adesso.
Siamo felici di avervi fatto trascorrere un seppur breve periodo di tranquillità e relax.
Il nostro lavoro ha come obiettivo quello di soddisfare le necessità dei nostri clienti con quanto ci è possibile offrire, soddisfatti di esserci riusciti.
Speriamo di rivederci presto
Cordiali saluti
Carla e MIrio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen