Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig plekje!”

Quiri Pub Cocktail & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 97 Restaurants in Cat Ba
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier gegeten op basis van de goede recensies op tripadvisor. We hadden twee cocktails besteld, fried rice, fried noodles, spring rolls, morning glory en fried chicken. Wat leuk was, was dat de morning glory niet op de kaart stond omdat ze niet wisten wat de Engelse naam hiervoor was, en speciaal voor ons werd bereid. We hebben heerlijk gegeten.
Tip: serveer de drankjes gelijktijdig uit dat staat wat gezelliger.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank 729jasminet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlexanderNHAA, Người quản lý van Quiri Pub Cocktail & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Thanks for helping us identify it: Morning Glory! Thanks for coming as well as your suggestions :) We will try to improve even better ! see you again
alex - Quiri Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (605)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 605 beoordelingen

14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier vorig jaar geweest en nu terug 2 dagen na elkaar komen eten. Het was weer zeer lekker en de jongen die het samen met zijn familie creëert heeft een hart van goud. We gaven graag wat tip om hem te ondersteunen maar wou deze niet aanvaarden. ‘We only like your smile and your happy’ was zijn antwoord. Hij heeft ook een taxi voor ons geregeld. Ze doen er alles aan om de klant het beste van zichzelf te geven.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank desertwoestijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlexanderNHAA, Người quản lý van Quiri Pub Cocktail & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

thank you madam
Sorry because I didn't remember you last year! and soon I remembered :) thank you and your family very much. Hope you and your family are always happy and come back soon! But your children are wonderful. keep contact :D
Alex :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2019 beoordeeld

Uit eten geweest met baby (1 jaar oud).
Heerlijk gegeten, en erg vriendelijke mensen.

Ook onze baby kreeg veel aandacht, werd bijvoorbeeld even meegenomen naar de buren die buiten muziek aan het maken waren, erg leuk.

Je merkt dat ze er alles aan doen om je het naar de zin te maken.

Een aanrader, zeker doen!

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank Gerwin1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis van TripAdvisor gingen we vol enthousiasme naar het best beoordeelde restaurant van Cat Ba. Je ziet dat er aandacht is voor kleine dingen zoals mooie glazen, lichtgevende onderzetters en westerse inrichting. Over de kwaliteit van het eten en drinken waren we zeker te spreken, het was alleen jammer dat we allemaal om de beurt ons drinken en eten kregen waardoor de een het drinken en eten al op had voordat de volgende het kreeg. Als we op elkaar hadden moeten wachten met eten en drinken was alles koud geweest. Verder stond er leuke jazz muziek op, maar wel veel te hard waardoor we elkaar niet verstonden. Misschien hadden we te hoge verwachtingen op basis van de eerdere reviews. Cocktail en curry was bij elkaar 7 euro per persoon en van goede kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 2805senna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlexanderNHAA, Chủ sở hữu van Quiri Pub Cocktail & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2019
Google-vertaling

Hello Senna. I'm the bartender guy who makes drinks for you, also the owner of the family restaurant.Thank you for taking your time to write a review for us.We always listen to our customers' feedback on the food and drinks in the restaurant as well as the quality of service, space and music to make our customers comfortable and feel like they are at home. We’re a family run restaurant that we would love to make the fastest for you maybe a bit confusing and also let you understand how the kitchen and bar work, before you came we received The orders of the tables that came .We just have only 4 kitchens and 2 cooks were my mother and younger brother. It is very difficult for them to make all your food at once. They may, but the quality will not be the best.I also can only do 2 drinks at the same time can't do 5 drinks at the same time which explains why it comes in turn. In terms of music, we have individual zones and we can adjust the volume so that if any guest feels it is too noisy and complains we immediately adjust it to be smaller. Because we didn't see you respond, we thought it was good for you
We know that this is a good review about the food and the quality, but we are very sad about the rating you give because it affects a lot of our efforts so far just because we don't understand it.how the kitchen works. We hope you can consider this for us.We always try to bring good things to you and your customers. we can't be 100% perfect but we always try our best to bring the people to the restaurant. Hope and wait for your feedback.
Alex - Quiri Family restaurant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een stukje lopen uit de drukte vandaan maar dan zit je wel lekker rustig. Restaurant bestaat net een jaar en heel knap dat ze nu al zo'n reputatie hebben opgebouwd. Alleen ik vond een lange haar in mijn rijst, dit aangegeven bij de jonge eigenaar en lostte het keurig op. Het gerecht werd zelfs opnieuw bereid terwijl ik alleen vroeg om nieuwe rijst. De tweede keer was het zelfs lekkerder. Ze willen graag weten als er iets is, je merkt dat ze heel graag zich willen verbeteren.

Goede instelling, goede service, goed eten. Absoluut een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank tychot2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlexanderNHP, Người quản lý van Quiri Pub Cocktail & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review for us! We're very excited when we hear this! Thank you for giving us more motivation to continue working and trying to bring a good experience to our customers in the future! We hope you will have a great trip.
see you again
Alex - Team QUIRI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Quiri Pub Cocktail & Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Quiri Pub Cocktail & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding