Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten!”
Beoordeling van Restaurante Javi's

Restaurante Javi's
Geclassificeerd als nr. 63 van 168 Restaurants in Moraira
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 23
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld

Heerlijk eten! Fijne smaak, bediening die het naar je zin wil maken! En lekkere rosé. Het vlees is heel zacht.Aanrader

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank carriej921
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (157)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 157 beoordelingen

17 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijke en attente bediening. Heel lekker menu gegeten voor een lage prijs. We zijn nog een tweede keer teruggekomen omdat het zo goed was.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Rik C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2019 beoordeeld

We hadden een dagmenu besteld en deze was uitstekend echt kwaliteit met een heerlijk wijntje en een super bediening. We hebben veel restaurants geprobeerd in Moraira maar deze hoort bij de beste.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank _mjebson
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ligt iets verborgen in een straatje vanaf een pleintje. Er zat niemand (vaak geen goed teken), maar we zijn toch gaan zitten op het terras. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Heerlijk gegeten voor een keurige prijs.
Het restaurant oogt vrij klassiek, vooral binnen. De bediening is heel vriendelijk en attent.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank CGJM64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2019 beoordeeld

Vandaag zijn we voor de tweede keer gaan eten in dit restaurant. Het eten is van concstante sublieme kwaliteit. De bedienjng kan niet vriendelijker. Wat een service! We komen hier zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LucE727
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Javi's bekeken, bekeken ook

 

In Restaurante Javi's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.