Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk en lekker”
Beoordeling van Fish Tavern Nikos

Fish Tavern Nikos
Geclassificeerd als nr. 1 van 9 Restaurants in Fourni
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het is wat krap zitten en de bediening was wat chaotisch (wel zeer vriendelijk), maar we hebben heerlijk gegeten. Gegrilde Barbouni vis en een heerlijk stoofpotje van Inktvis. En natuurlijk een griekse salade vooraf (standaard voor ons).

Datum van bezoek: september 2019
Bedank kwintertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (141)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 141 beoordelingen

27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk personeel, goed eten en in het hart van Fourni. Goed verzorgd eten en uitstraling. Erg verse vis en lobster!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Koen S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld

Je kunt hier uitstekend eten. Specialiteit is verse vis en dan het topgerecht kreeft met spaghetti. In de keukenvitrine kun je ook gerechten uitzoeken.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kees D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Authentieke Griekse keuken met kakelverse vis. Vooral de lobster spaghetti is ongeëvenaard. De wat minder vermogenden kunnen ook kiezen voor een variant met grote garnalen. Bijna net zo lekker. Echt pepermolentje op tafel als je er om vraagt. Vlak aan de 'boulevard' en bijna met je voeten in de zee. De gemoedelijke kok Nikos maakt dagelijks verse gerechten die hij op geheel Griekse wijze graag de hele avond voor je warm houdt. Gastvrouw Jenny doet er alles aan om het je naar je zin te maken. Kortom prima tent! Val binnen wanneer je wilt. Je bent altijd van harte welkom!

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank lexk_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2016 beoordeeld

Ontvangst genant overdreven. Onbeholpen bediening. Niemand vertelt je dat je binnen moet bestellen, terwijl je wacht op de menukaart die er niet is. Gerechten uitzonderlijk vet, zelfs voor Griekse begrippen. Gerechten staan de hele dag te verpieteren in warmhoud bakken. De gegrilde lambchops waren bijzonder taai; waarschijnlijk eerder op de dag gegrild en daarna opgewarmd. Tijdens het eten geen personeel gezien dat vroeg of alles ok was. Zelfs voor het afrekenen moest je naar binnen, waar vervolgens drie personen de rekening en elkaar in het bijzijn van de klant zonodig moesten controleren. En tenslotte, als je alweer op straat bent, de ober of zo je achterna komt om te vertellen dat hij nog een toetje van het huis had willen komen brengen. Nummer 1 van Fourni zeker, maar dan op een andere lijst. Ga er vooral niet eten. Ernaast zit Miltos en zijn vrouw Dina. Hij vist en grilt perfect en zij is een ster in het bereiden van groentes en salades. Alles vers, niks verpieterd.

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JoopOTheHague
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fish Tavern Nikos bekeken, bekeken ook

Fourni, Fourni Korseon
 
Thymaina, Fourni Korseon
Fourni Korseon, Noordoost-Egeïsche Eilanden
 

In Fish Tavern Nikos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding