Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten”
Beoordeling van KT's Sinugba Sa Balay

KT's Sinugba Sa Balay
Geclassificeerd als nr. 6 van 94 Restaurants in Coron
Keukens: Filipijns
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner
2 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoewel het restaurant er van buiten niet heel aantrekkelijk uitzien hebben we toch besloten om onze laatste avond in Coron hier te eten. Mede dankzij alle goede reviews. Helaas hadden we dit restaurant niet eerder ontdekt! Super lekker eten, we hadden vegetarische noodles en vis besteld. Personeel is erg vriendelijk.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Annedevries14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (611)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 611 beoordelingen

21 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je binnenkomt denk je in eerste instantie, waar ben ik beland?
Maar zodra je besteld hebt en je eten krijgt, is het echt perfect! Ver weg het beste Fillippijnse eten van onze 3 weekse vakantie daar. Aanrader: de beef rendang.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank kevinsF580GS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wil je echt filipijns eten proberen moet je hier zijn! Het ziet er op het eerste gezicht heel sober uit maar de kunsten in de keuken maken dat meer dan goed!
Filipino food zoals het hoort met veel smaak en goed gaar!
Ik had de kip kokos

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank petrawr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier geluncht, er zat niemand in het restaurant en de serveerster was heel verwarrend. Wisten hierdoor niet zo goed wat te verwachten, maar het eten was erg goed!
Sizzling pangagius was heerlijk. Zeker de moeite waard

Datum van bezoek: april 2017
Bedank elleso205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere echte Aziatische keuken ! Pittige gerechten snelle service en voor een goede prijs. 2 personen gegeten voor 800PS

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank stefhang2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die KT's Sinugba Sa Balay bekeken, bekeken ook

 
Coron, Busuanga Island
 

In KT's Sinugba Sa Balay geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding