Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk om hier weer te zijn”
Beoordeling van La Terrasse de Moncalou

La Terrasse de Moncalou
Reserveer een tafel
2
vr 26-2
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Florimont-Gaumier
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 30
Keukens: Internationaal
Gegevens restaurant
17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kijken er altijd naar uit om hier te gaan eten
Want dat betekent namelijk dat we vakantie hebben. En ook nu weer draagt een etentje hier weer bij aan ons vakantiegevoel. Black Angus bavette was zooo lekker. Over vijf weken zijn we hier weer terug en komen dan zeker weer eten. Sfeer is trouwens net zo goed als het eten!
We hopen dat onze hond de volgende keer het glaswerk heel laat...

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank annemariedenadel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander_Bremmers, Propriétaire van La Terrasse de Moncalou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2018

Dank je wel voor jullie review én bezoek ! Zoals je weet zijn we "dog-friendly", ik zal wat oud glaswerk klaarzetten voor de volgende keer :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (122)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 122 beoordelingen

17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op vaderdag met vrienden wezen eten. De steaks behoren tot de beste die ik ooit gegeten heb. Bediening en sfeer fantastisch. Kortom, een heerlijke middag gehad.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 530klaase
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander_Bremmers, Propriétaire van La Terrasse de Moncalou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2018

Dank je wel Klaas, altijd gezellig als jullie er zijn !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld

Een prachtige plek om te zijn. Altijd gezellig en het eten is fantastisch! Heerlijk gegeten, de service was in een woord uitstekend. Ik en mijn familie komen er altijd weer en dat blijven we doen. Zeker een aanrader! Bedankt voor de goede zorgen en tot snel!

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vincent H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander_Bremmers, Propriétaire van La Terrasse de Moncalou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018

Dank je wel Vincent, voor jullie vertrouwen en bijzonder aangenaam gezelschap. Altijd weer een plezier om jullie te verwennen, tot snel !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In de meivakantie een hapje wezen eten met drie kinderen (9,11,14). De hamburgers zijn er perfect. Zowel bediening als keuken staat open voor de wensen van volwassenen en kids. Afwijkende wensen is geen probleem. Hamburger 5.2 is echt wat voor de grote eter. Tip!: hamburger umami. In plaats van heerlijk rundvlees nu sappige gebakken kip met een heerlijke saus. Kijk, ruik, hap en geniet!! In combinatie met de verse rauwkost.....
Gemoedelijke sfeer, vriendelijk en enthousiast personeel op een prachtige plek!! Een echte verrassing!!!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank AngeliqueLigtermoet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander_Bremmers, Propriétaire van La Terrasse de Moncalou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018

Dank je wel Angelique, voor jullie komst voor je uitgebreide review ! Het was een genoegen om jullie te verwennen !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag, na raadpleging beoordelingen op TripAdvisor, gaan eten bij La Terrasse in Moncalou. Het is inderdaad een hartstikke leuk restaurant met een hele enthousiaste bediening. Het eten is heerlijk! Zeker een aanrader om og eens terug te komen!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank louj465
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander_Bremmers, Gérant van La Terrasse de Moncalou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2017

Dank je wel Lou, wellicht tot een volgende keer !!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Terrasse de Moncalou bekeken, bekeken ook

 

In La Terrasse de Moncalou geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.