Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.922)
Beoordelingen filteren
2.922 resultaten
Waardering van reizigers
1.012
1.109
485
162
154
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.012
1.109
485
162
154
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.922 beoordelingen
Beoordeeld op 23 november 2019

Slechte ligging aan een drukke baan met veel nachtlawaai. Om naar het haventje te gaan of te gaan wandelen moet men steeds door een tunnel onder de drukke baan met meerdere trappen. Het eten had geen enkele variatie. Alle dagen dezelfde koude voorgerechten met elke dag enkel tonijn uit dozen. Bij het hoofdgerecht, steeds koude groenten. Slechte service in de eetzaal. Lang wachten 's morgens vooraleer men drank had. Gebruikte borden die lang op tafel bleven staan. Kamer met veel gebreken, o.a. afzuiging in badkamer die ontbrak, W.C. enkel door te spoelen met spaarknop. Verlichting die stuk was. Zeer gebrekkig internet op de kamer. Handdoeken met gaten erin. In het hotel zijn soms congressen, wat ten koste gaan van de service voor de gewone hotelgasten.Tot middernacht zeer luide animatie en muziek aan het zwembad. Een hotel om zeker niet meer naar terug te gaan.

Datum van verblijf: oktober 2019
Bedank cvdKontich
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion_hap, Guest Experience van H10 Andalucia Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2019
Google-vertaling

Dear cvdKontich,

Thank you very much for taking your time and sharing your last experience with us at H10 Andalucia Plaza and with the rest of the TripAdvisor's community.

We are very concerned about your comments. As you know the feedback we receive from our guests are of invaluable assistance. They allow us to identify and focus our efforts on those aspects of our operations that require special or immediate attentions, ensuring that your suggestions should not be cause for complaint in the future.

We are terribly sorry for the inconveniences reported in your review. We do our best to exceed our guest expectations and we are really sorry to know that we have not reached yours. We will share your comments regarding this particular experience with our Management team so they can investigate the issue and undertake appropriate actions.

We will really appreciate having a second opportunity from you to redeem ourselves and i will certainly make sure that you have a memorable and unforgettable holidays with us.

Warm regards,

Yasmine Bentaher
Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2019

De eerste indruk bij een vorig bezoek aan de bar was dat er elementen zijn die een leuke sfeer genereren. Die werden echter deze keer bij een verblijf niet bevestigd. Heel wat details hebben hun beste tijd gehad, de kamers zijn klein en vooral slecht geluidsgeïsoleerd. Twee nachten 's nachts wakker gekomen door luidruchtige buren.
Ook de sfeer ontbreekt. Misschien is alles te wit.
Enkele jaren terug moesten we in de H10 Estepona nog bijbetalen voor wifi, terwijl dit bij andere hotels al was inbegrepen. Nu was dit gelukkig inbegrepen, maar nu vroeg men extra voor gebruik van de safe. Op zo'n momenten krijg je een goedkoop Ryan Air-gevoel, terwijl het zo gemakkelijk is om beter te doen.

Datum van verblijf: november 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kris S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion_hap, Guest Experience van H10 Andalucia Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2019
Google-vertaling

Dear Kris S,

Thank you very much for taking your time and sharing your last experience with us at H10 Andalucia Plaza and with the rest of the TripAdvisor's community.

We are very concerned about your comments. As you know the feedback we receive from our guests are of invaluable assistance. They allow us to identify and focus our efforts on those aspects of our operations that require special or immediate attentions, ensuring that your suggestions should not be cause for complaint in the future.

We are terribly sorry for the inconveniences reported in your review. We do our best to exceed our guest expectations and we are really sorry to know that we have not reached yours. We will take into account your comments and they will be correctly studied by the Management.

We will really appreciate having a second opportunity from you to redeem ourselves and i will certainly make sure that you have a memorable and unforgettable holidays with us.

Warm regards,

Yasmine Bentaher
Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2019 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 5 nachten. Heerlijk verbleven. Ontbijt en diner zijn inbegrepen. Je hebt een aantal vastte gerechten, waarbij het diner een variatie heeft op een thema. Leuk avondprogramma, mooi zwembad en aardig personeel. Het enigste wat wij mistte zijn de boekjes wat je kunt doen in de omgeving. Er was wel iemand aanwezig waar je dit aan kunt vragen, maar op momenten dat wij daarnaar zochten, was deze persoon niet aanwezig. Loopafstand naar het strand was ongeveer 15 minuten. Supermarkt tegenover het resort. Al met al een erg fijn verblijf gehad.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 646mariskad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion_hap, Guest Experience van H10 Andalucia Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Mariska d

Thank you very much for your kind words and for taking your time to review your recent stay with us at H10 Andalucia Plaza.

It is such a great pleasure and inspiration for the whole team to have had the privilege of hosting you, we are delighted to know that you enjoyed your stay with us. It is a amazing to learn your good impressions about our Restaurant, pool area, breakfast and staff

We are looking forward to seeing you very soon in Marbella!

Warmest regards,

Yasmine Bentaher
Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2019 via mobiele applicatie

Gehoorig hotel met kleine kamers en te korte bedden. Personeel is aardig maar de geluiden van de drukke weg en van de slecht geisoleerde kamers storen de nachtrust. Ook is er geen bewaking bij het parkeer terrein.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Leo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion_hap, Guest Relations van H10 Andalucia Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2019
Google-vertaling

Dear Mr. Leo S,

I would like to thank you on behalf of the entire team for taking your time and sharing your last experience with us at H10 Andalucia Plaza.

I am sincerely sorry your experience has not been as good as we all expected.

Kindly be informed that our Hotel don't have a Parking, the parking area around the Hotel is public and free, so is not secured.

Leo S, all the team are sincerely looking forward welcoming you back soon!

Kind regards,

Yasmine Bentaher
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

We verbleven de eerste 2 weken van juli in dit prachtige hotel. Het hotel ademt een luxe en rustgevende atmosfeer uit.
Aan de receptie werd we zeer vriendelijk onthaalt. Ondanks dat we een promokamer hadden geboekt kregen we naar onze mening een uitstekende kamer op de 4de verdieping met prachtig uitzicht op zee, zwembad, binnenland.
Dicht bij de indrukwekkende jachthaven en vele winkeltjes (tunnel onder de snelweg).
Het restaurant voor ontbijt en diner was zeer goed, met zeer vriendelijk en attent personeel.
De prijzen van de drank zowel in bar als restaurant waren schappelijk.
Animatie ‘s avonds was ook goed; vooral de flamencoshow heeft ons zeer goed bevallen.

Tip: misschien wat rustige muziek aan het zwembad zodat andere geen muziek door elkaar gaan afspelen.
Tip2: iets doen aan het bedjes reserveren, oftewel badmeester eerder laten beginnen oftewel alles wegnemen waar niemand ligt bij aankomst van badmeester; en waarschuwen aan inkom zwembad.

Enige minpunt voor ons: de vele groepjes van feestvierende vrijgezellen (Engelse) die met niemand rekening houden.
Maar voor de rest TOP! We raden dit hotel zeker aan voor mensen die houden van rust en lekker eten in een aangename sfeer.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 218anr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion_hap, Director de Relaciones con Clientes van H10 Andalucia Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2018
Google-vertaling

Dear An R,

First of all, we would like to thank you for your positive review and for the score given. We are glad to know that we have met your expectations and gave you a pleasant and relaxing stay. We work daily in order to provide the best level of services to our clientele so we highly appreciate reviews like yours. We hope to make your next stay another pleasant experience. Thank you for your confidence in H10 Andalucia Plaza and for sharing your feedback with potential clients. We look forward to welcoming you very soon.

Warmest regards.
Patricia Maeso - Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken