Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima lunch”

the FARMhouse Restaurant & Biergarten
Geclassificeerd als nr. 2 van 3 Restaurants in Outjo
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Duits, Zwitsers
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
17 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier voor de lunch gaan eten. Achterdoor kun je leuk zitten, dit zou je als je binnenkomt niet zeggen. De bediening is vriendelijk. Het eten is er prima. Het eten kwam snel en was goed bereid. De prijs was prima. Zeker een aanrader.

Bedank Brigit P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Outjo-farmhouse, Inhaber van the FARMhouse Restaurant & Biergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2017
Google-vertaling

Hallo Thanks alot for the Review, Team Farmhouse appreciate it much and sure will work harder to get full points!! Please do let your friends and family know about our beautiful Spot in Outjo... Regards Team Farmhouse.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (135)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 135 beoordelingen

27 november 2016 beoordeeld

Wij zijn hier gestopt om een koffie met lekker gebak te eten op het terras. En lekker was het! Zeer vriendelijke bediening van een heerlijke kop koffie met gebak. The farmhouse biedt natuurlijk nog veel meer dan koffie en gebak maar dat hebben wij niet geprobeerd. Je hebt een mooi uitzicht op een centraal plein. Een goed adres zonder franjes maar lekker eten.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paul C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Outjo-farmhouse, Inhaber van the FARMhouse Restaurant & Biergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2018
Google-vertaling

Hallo Thanks for the Positive Review and looking forward to your next visit in near future. Regards Team Farmhouse appreciate it much and Help us working harder even for next Clients.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Onderweg vanuit Etosha naar Omaruru kregen we trek en koffie, dus gestopt in Outjo voor de deur van een gelegenheid die er van buiten heel uitnodigend uitzag.
Na een vriendelijke ontvangst mochten we in de achtertuin "Biergarten" zitten. Leuke setting, lekkere stoelen en..........schaduw. Dat konden we wel gebruiken.
Onderweg naar ons plekje kwamen we langs een vitrine waarin het heerlijkste gebak stond uitgestald. Bij de koffie hebben we gebak citroen/merengue en dutch style appelgebak gegeten. De koffie was heerlijk, maar het gebak werkelijk "delicious". Toen we daar opmerkingen over maakten reageerde de eigenaresse heel enthousiast en spontaan waarna zich een heel leuk gesprek ontspon. Zij was autodidact en had al dat mooie gebak zelf gebakken. Ze zocht het internet af naar gebaksrecepten om haar klanten te kunnen verwennen. Nou, dat hebben zij en haar (uiterst vriendelijke en vrolijke) team gedaan. Chapeau!


Bedank AdiPe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Outjo-farmhouse, Inhaber van the FARMhouse Restaurant & Biergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2018
Google-vertaling

Hallo Thanks for the Positive Review and looking forward to your next visit in near future. Regards Team Farmhouse.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2016 beoordeeld

onderweg een stop gemaakt-zondag bijna alles dicht. Men kan voor het restaurant op het terras zitten maar ook achter in de tuin.Heb er een heerlijke deca- cappuccino gedronken en een super lekker stuk kaastaart-alle taarten waren even lekker

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gonny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Outjo-farmhouse, Inhaber van the FARMhouse Restaurant & Biergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2018
Google-vertaling

Hallo vielen Dank für die Review und hoffe auf eine baldige Besuch bei uns Grüsse von Team Farmhouse.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke setting maar na bestelling werd tot twee maal toe gevraagd iets anders te bestellen. Kreeg uiteindelijk een totaal ander gerecht. Om het goed te maken zouden we een gratis dessert krijgen. Maar na een half uur staren naar half lege borden hebben we het maar voor gezien gehouden. Werd wel de dure variant in rekening gebracht. Leuk voor een drankje, niet voor diner.

Bedank pimme1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Outjo-farmhouse, Inhaber van the FARMhouse Restaurant & Biergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2018
Google-vertaling

Hallo thanks for the review. Sorry for the late reply but I have been away on vacation. I sorted out about your missed meal hope to see you again soon and make sure you get the correct meal as you ordered. Looking forward to your understanding and hope to see you soon. REGARDS Anastasia.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die the FARMhouse Restaurant & Biergarten bekeken, bekeken ook

In the FARMhouse Restaurant & Biergarten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding