Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“was ( weer ) gezellig en lekker”
Beoordeling van Odette

Odette
Geclassificeerd als nr. 37 van 66 Restaurants in Geel
Gegevens restaurant
29 augustus 2020 beoordeeld

Al voor de zoveelste keer geweest, heeft ons weer gesmaakt! Gerechtjes zagen er allemaal zeer mooi uit en ook de smaak was top! Had de gelakte eendeborst die zeer lekker was, de bijhorende gratin was mooi geserveerd, maar vond ik een beetje te droog. Voor de rest van het gezelschap was ook alles in orde. Bediening ook uitstekend! Was niet de eerste keer dat we hier kwamen en zal ook niet de laatste zijn!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mercedie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (39)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 39 beoordelingen

22 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig en zalige mosselen gegeten. Als Nederlander nog nooit op deze manier bereid! Wat hebben we genoten!!
Aanrader!!!!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank GiHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten met kinderen. Hun gerechtje was perfect. De mixed grill die ik nam was verbazingwekkend snel klaar... opgewarmd vlees dacht ik... het was erg droog... jammer.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Queen A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld

Eten was best goed, maar er mist toch wel wat. Had de mixed grill met champignon roomsaus genomen, de saus was smakeloos..gekookte room met enkele champignons in. Na dit aan te geven aan de bediening werd er amper op gereageerd. Ook de desserts vielen mee, maar voor die prijs mag het wel wat beter zijn dan wat we kregen.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank steffpl2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

erg lekker gegeten in een gezellige setting. We hadden gekozen voor de hamburgers en deze waren werkelijk heerlijk. We waren geweest op een doordeweekseavond dus het was ook druk.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank RvS989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Odette bekeken, bekeken ook

 

In Odette geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding