PricelineUS$Ā 102
Agoda.comUS$Ā 102
Hurb
StayForLong
Beoordeeld op 1 januari 2022

Het was super vertoeven in een nette gezellige ruime kamer met een mooi zicht op de Nete en een heerlijk bed!! Een ruime nette badkamer voorzien van alles wat we nodig hadden..ook bad en douche. Het ontbijt was top, het personeel zeer vriendelijk en de poetsdames deden hun werk voortreffelijk! Zo kregen we elke dag verse handdoeken, koffie, thee, water en een nette kamer!
Zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 20 november 2021

Romantische ligging aan het water in de binnenstad. De prachtig verlichte en statige Sint Gummarus kerktoren die we zagen vanop onze kamer is heel uniek. De kamer was groot en proper, plus heel goed bed. Onze Beagle was welkom, dat is voor ons heel belangrijk.
De heer die het ontbijt verzorgde was heel vriendelijk, De heer achter het onthaal loket iets minder. De poetsvrouw die we zagen op de gang was ook heel vriendelijk. Het was een aangename overnachting. Aan te raden als je Lier eens wil verkennen.
Omdat onze Boiler verstek gaf en de hersteller maar vier dagen later kon komen, namen we deze oplossing om een bad kunnen nemen. Goede oplossing vind ik zelf.
Vriendelijke groetjes Lutgarde en Paul

Kamertip: Kamer aan de kant van het water geven een gezellig gevoel.
Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 9 augustus 2021

Laat ons beginnen met de goede dingen: bed en hoofdkussen heel goed; ontbijt goed.

En nu de rest: onthaal bij aankomst onvriendelijk. Gereserveerde kamers niet toonbaar, volledig verouderd: gaten in de muur, bevestigingshaken in balken, wc deur beschadigd en hangt volledig los, pedaalemmer in wc stuk, veluxen vuil, vies en vettig, men heeft schrik om deze open te doen omdat ze er uitzien dat ze er elk moment kunnen uitvallen. Loshangende verf en schimmel, geen dop in lavabo waardoor men papier moet gebruiken om water in de lavabo te houden, stopcontact in wc zit los, geschreven letters op balk, ... Het vriendelijkste personeel waren de poetsdames. Zeker niet aan te raden en het zal voor ons bij deze ene keer blijven.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 19 juli 2021

Kamers aan opwaardering toe,, het ontbijt was goed, bediening in orde,, het hotel zelf was historisch, goede ligging in het centrum van Lier,,dicht bij de grote markt waar veel te zien is,, wel een aanrader..

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 26 mei 2021

De inrichting is wat gedateerd maar alles is heel proper, de bediening heel vriendelijk en het ontbijt lekker!! Toen we even in de tuin wilden zitten om de krant te lezen, werd ons daar een koffie aangeboden. Leuk!

Datum van verblijf: mei 2021