Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stelt nooit teleur !”
Beoordeling van café-bistro Het Looks

café-bistro Het Looks
Geclassificeerd als nr. 3 van 135 Restaurants in Lier
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 25
Beschrijving: Café-bistro Het Looks serveert je eten, drinken en cultuur. In de gezelligste wijk van Lier. We verwelkomen je graag in de vroegere brouwerij Chevalier-Marin. Jan en Anja delen er hun passie voor lekkere, pure dingen. Jan goochelt met tapkranen en kopjes. Anja is toverfee in de keuken. Ont-moeten is er synoniem voor genieten, beleven, thuisvoelen.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Café-bistro Het Looks serveert je eten, drinken en cultuur. In de gezelligste wijk van Lier. We verwelkomen je graag in de vroegere brouwerij Chevalier-Marin. Jan en Anja delen er hun passie voor lekkere, pure dingen. Jan goochelt met tapkranen en kopjes. Anja is toverfee in de keuken. Ont-moeten is er synoniem voor genieten, beleven, thuisvoelen.
14 september 2019 beoordeeld

Al meerdere malen geweest en telkens een super menu voor een goede prijs ! Ook van de waterforfait ben ik fan.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank H8959KOlisal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 143 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld

Wil je goed, lekker eten voor een eerlijke prijs? Dan moet je bij Het Looks zijn. De driegangenmenu is telkens weer een leuke ontdekking om duimen en vingers bij af te lekken. Hier ga je nooit met spijt buiten, enkel met een goed, voldaan gevoel!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank KatrienD328
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld

Zeer lekker gegeten ! Top service ! Mooie aanvullende wijnen Mooi menu Echt een aanrader voor Lier !!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Onnod29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Als we in Lier eten, dan is het altijd het Looks. Het is inmiddels al zo ongeveer ons stamcafé in Lier geworden, waar we met veel genoegen een paar keer per week een flink, altijd perfect, getapt bier drinken. De twee Lefort-bieren op vat moet je echt eens proberen!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Service
    • Eten
Bedank hdltrav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Prijs kwaliteit is dit echt het beste restaurant van Lier en omstreken. Driegangenmenu is altijd vers, lekker en origineel. We komen keer op keer terug en stelt nooit teleur.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Kelly M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die café-bistro Het Looks bekeken, bekeken ook

 

In café-bistro Het Looks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding