Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 106
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Official Site
US$ 81
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 86
TravelocityUS$ 86
Trip.comUS$ 105
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (717)
Beoordelingen filteren
717 resultaten
Waardering van reizigers
257
278
150
22
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
257
278
150
22
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 717 beoordelingen
Beoordeeld op 28 mei 2022

Zeer fijne overnachting en goed ontbijt. Lekker gegeten in het restaurant, groot terras en ook mooie inrichting. Kamer was voldoende, al misten we wel een mini frigo om ons drinken koud te zetten. Mooie douche.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank timjustine
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabienne Lennert, Gästeservice/Empfang van Ramada Hotel Bruehl-Koeln, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022
Google-vertaling

Dear Tim,
Thank you for the great review and lovely words about your stay in our hotel!We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Kind regards
Your H-Hotels Team
Fabienne Lennert - Online Reputation Manager West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2022

Groot hotel en van buiten ouderwets, parkeerplaats voor de deur.
Ontvangst en check in netjes en vriendelijk zoals het hoort.
Receptie en lobby modern, licht en schoon.
Kamer (suite) groot, netjes en voorzien van 2 badkamers..
Alles voorzien voor 4 personen.
Ontbijt ruimte ook netjes, groot en er zijn vriendelijke medewerkers.
Ontbijt zelf prima en voor elk wat wils.
Waarom geen 5 bolletjes?
De koffiemachine zat vol gebruikte capsules, de twee deuren ( twee voordeuren in de kamer) klapperden door de tocht, kamer was ook erg gehorig en de wandelgangen zijn echt aan renovatie toe.
Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bert V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabienne Lennert, Gästeservice/Empfang van Ramada Hotel Bruehl-Koeln, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2022

Bester Bert,
Bedankt voor de fantastische beoordeling die u ons hotel heeft gegeven. We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet
Uw H-Hotels-team,
Fabienne Lennert - Online Reputatie Manager West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2022 via mobiele applicatie

Wij hadden luidruchtige buren, dit tot een gat in de nacht! Muren zijn niet super geïsoleerd, je hoort snel wat er naast je gebeurd. Alleen door dit enkel drie sterren.
Bedden en hygiëne was goed, bij de receptie zeer vriendelijk!
Ontbijt was ok, wel jammer dat er geen croissants of boterkoeken waren!
Goede ligging voor Phantasialand en ook voor de stad Keulen.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ian A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabienne Lennert, Gästeservice/Empfang van Ramada Hotel Bruehl-Koeln, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for the good rating you gave our hotel. We are pleased that you enjoyed your stay with us and hope to see you again soon!
With kind regards
Your team from the H-Hotels,
Fabienne Lennert - Online Reputation Manager West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2022 via mobiele applicatie

Wat een hotel 24/24 receptie. Zeer vriendelijk personeel ( in het engels ). Dicht bij phantasialand. Zeer ruime kamers hygiëne top. Restaurant gewoon af. Ontbijt noem het op en het was er tot pannenkoeken toe afzonderlijke kannetjes koffie en thee.
Kortom om terug te komen.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 966jurgenc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabienne Lennert, Gästeservice/Empfang van Ramada Hotel Bruehl-Koeln, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2022

Bester Jurgen,
Bedankt voor de fantastische beoordeling die u ons hotel heeft gegeven. We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons en hopen je snel weer te zien!
Met vriendelijke groet
Uw team van de H-Hotels,
Fabienne Lennert - Online Reputatie Manager West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2021

We hebben onlangs 1 nachtje doorgebracht bij dit hotel en dat is erg goed bevallen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Het is een keurig net en goed onderhouden hotel met vriendelijk en gastvrij personeel; waarbij ieder zich zeker welkom voelt. De ligging is goed en er zijn voldoende parkeervoorzieningen.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Rob_Michiels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabienne Lennert, Gästeservice/Empfang van Ramada Hotel Bruehl-Koeln, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2021

Bester Rob,
Bedankt voor de fantastische beoordeling die u ons hotel heeft gegeven. We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons en hopen je snel weer te zien!
Met vriendelijke groet
Uw team van de H-Hotels,
Fabienne Lennert - Online Reputatie Manager West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken