Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijs kwaliteit??”
Beoordeling van Emmanuel Taverna

Emmanuel Taverna
Geclassificeerd als nr. 14 van 41 Restaurants in Koutouloufari
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt naar binnen gelokt met hun gyros aan het spit en de gerechten die in de hout gestookte oven worden gemaakt. Maar de gyros valt tegen, grote hompen en te taai daardoor. Bediening doet erg overdreven zijn best, wel vriendelijk maar to much. De prijs voor Gyros met pitabrood, wat patat en tzatziki en nog een sausje is erg hoog vergeleken met andere restaurants, €15,50, voor veel minder ergens anders veel beter gegeten! Op de kaart staat gyros voor €14,50, ze vragen of je er patat bij wil maar vergeten te melden dat er dan nog €1,00 bijkomt. Al met al een tegenvaller.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 981hanneked
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (690)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 690 beoordelingen

23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste avond hier gegeten. De baas van het restaurant laat graag zijn hout gestookte ovens zien en hoe ze de gerechten bereiden. De bediening is erg aanwezig en druk. Beetje te “pleaserig”. Verder was het eten echt heerlijk. We hebben ervan genoten. Wel prijzig in vergelijking met andere restaurants.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Maggefeetje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag wezen eten hier. Bediening is goed jammer dat iedereen echt een rol in de bediening heeft. Door geef luik en onnodig wachten op van alles drinken na gerecht rekening etc.
Het eten is wel erg smaakvol maar je voelt je niet echt op je gemak door het gehaast van het personeel wel vriendelijk allemaal.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank CooperS73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld

In eerste instantie een warm welkom en ook vriendelijk personeel. Echter de kaart is in verhouding met andere restaurants in de buurt met alle gerechten een paar euro duurder. (En helemaal niet bijzonder) De obers rennen letterlijk langs je heen en schreeuwen naar elkaar. Allesbehalve fijn en sfeervol zitten zo. Eten was prima, maar ik zou andere restaurants aanraden om gezellig, lekker en goedkoper te eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Mwien90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was goed maar hoger geprijsd als de andere restaurants in de omgeving. Maar heel erg haastwerk. Luid roepende bediening. Alles draait om zoveel mogelijk tafels zoveel en zo snel mogelijk te verkopen. Niet echt gezellig. te druk personeel en te gehaast allemaal. Jammer.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank frankx69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Emmanuel Taverna bekeken, bekeken ook

Koutouloufari, Chersonissos
Koutouloufari, Chersonissos
 
Koutouloufari, Chersonissos
Koutouloufari, Chersonissos
 

In Emmanuel Taverna geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding