Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schappelijk prijs en goed eten”
Beoordeling van Kallithea

Kallithea
Geclassificeerd als nr. 1 van 44 Restaurants in Sami
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 23
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt
8 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant met vriendelijk personeel, goed geprijsd eten (geen uitgebreid menu) en een schappelijke prijs.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Teun v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (178)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 178 beoordelingen

25 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooraf krijg je een broodje en een bordje met wat kaas, olijfjes en komkommer.

Als voorgerecht wilde ik graag iets wat niet op de kaart stond (keftedes) zonder enig probleem werdt dit voor ons klaargemaakt en was overheerlijk! Echt op z'n grieks!

Als hoofdgerecht hadden we beide souvlaki. Ook dit was echt heerlijk. 2 goed gekruide spiezen met vlees, 2 pita broodjes, verse friet, tomaat, ui en tzaziki. Alles smaakte echt verrukkelijk.

Ook het uitzicht is prachtig. Vooral als je buiten voor de deur zit.

Prijzen zijn goed, al helemaal voor wat je er voor krijgt.

Na het vragen van de rekening kregen we ook nog eens een flink bord fruit na.

Echt een top restaurant.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Nadia S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten. Wij hadden souvlaki met pitabroodjes, tzatziki en tomaat. Heerlijk. Het was al donker toen we aankwamen dus alleen de lichten van de stad kunnen zien. Bediening was uitermate vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2017
1  Bedank Elviravk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooropgesteld: het is een run restaurant waar ze heel vriendelijk zijn en zorg hebben voor de gast. Ook de prijzen zijn zeker acceptabel (2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 4 fris voor maar € 35) - en het toetje van het huis.

Helaas had de lam die we kregen meer bot en vet dan vlees... Zegmaar gerust: 10 procent vlees en de rest bot en vet.

Ook hadden we de "special van de dag" in de vorm van een stoofpotje. Die was prima op smaak en mals maar droog.

Al met al nette gastvrije service en een goed uitzicht maar helaas ondermaats gegeten...

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank RtHolland1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten en het uitzicht geweldig.
Bediening is aardig, niet te duur. Echt een plek om even uit te rusten en van het uitzicht genieten.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Blauwvinger41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Μανώλης Φ, Ιδιοκτήτης van Kallithea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2017
Google-vertaling

Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kallithea bekeken, bekeken ook

 
Agia Efimia, Kefalonia
 

In Kallithea geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding