Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Interessant slot!

Prachtig om de geschiedenis rondom dit slot te horen. Prachtige ruimten en een uitstekende gids die ... meer lezen

Beoordeeld op 28 augustus 2018
3xjansen
,
Balkbrug, Nederland
Rondleiding Berleburg Schloss

Goed rondlleiding van een uur gehad in Schloss Berleburg .. o.a bekend van de Berleburger Bibel èn ... meer lezen

Beoordeeld op 18 juni 2018
ietsvooru
,
Waalwijk, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 19 beoordelingen
  
Beoordelingen (19)
Beoordelingen filteren
19 resultaten
Waardering van reizigers
11
3
4
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
11
3
4
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 19 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

En dan zit je zo maar op de binnenplaats van het slot te knabbelen aan een knisperende flammkuchen met zalm en witte wijn. In het zonnetje. Niet te versmaden. En mocht je denken dat de ober met een typisch Sauers accent spreekt: hij komt uit Portugal! Maar prima verstaanbaar hoor. Wir erholen uns.

Datum van activiteit: april 2018
2  Bedank Patricia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2018

Let wel op de tijd van de rondleiding (in de winter maanden 1x p/dag om 14:30), Dus pas je bezoek aan. Je kan het kasteel alleen bezoeken met rondleiding (in het Duits!) Zeer aardige en gedreven gids en bijzonder om alle kamers te zien en de historie en verbondenheid met de Nassau's te zien/horen. Echt de moeite waard om te bezoeken!

Datum van activiteit: januari 2018
3  Bedank Harry C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2018 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: oktober 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2017 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: september 2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017
Google-vertaling

Datum van activiteit: september 2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken