Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke villa”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Ribeira Brava, Madeira, Madeira Islands

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Yvonne e
Meerkerk, Nederland
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
“Heerlijke villa”
Beoordeeld op 22 november 2017 voor een verblijf in mei 2017

Dit huis is prima geschikt om te huren met bijvoorbeeld 2 bevriende stellen. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis, inclusief privé zwembad en grote, vaste bbq. Mooie ligging, centraal op het eiland. Je hebt wel een auto nodig. Lopen of openbaar vervoer is lastig.

Datum van verblijf: mei 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belfast, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 9 januari 2020 voor een verblijf in december 2019

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
DaniellaB ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 november 2019 voor een verblijf in november 2019

Datum van verblijf: november 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mary r
Weybridge, Verenigd Koninkrijk
Niveau 6 bijdrager
247 beoordelingen
54 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 105 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sussexobc
Haywards Heath, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 december 2017 voor een verblijf in december 2017

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen