Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“4 tot 5 sterren”
Beoordeling van China Ming

China Ming
Geclassificeerd als nr. 8 van 11 Restaurants in Puerto Naos
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend vriendelijke bediening, goed kwalitatief Chinees eten(mijn ervaring vaak beter en smaakvoller dan menig afhaalchinees in Nederland) een echte aanrader. Gewoon proberen!!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank George E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 25 beoordelingen

21 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met een perfecte service. Eten was vers en goed van smaak. Wij gaan er zeker nog een keer heen!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Sten K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon heerlijk gegeten. Supervers en fijn van smaak.
Het was erg rustig , we waren er rond lunchtijd.
Aanrader als je eens iets anders wilt eten dan bv een visje.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank NelE_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld

Was erg rustig toen wij hier aten. Het is goed eten, op het terras. Bediening was goed en vriendelijk.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank pjextra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De beste Chinees waar ok de laatste jaren heb gegeten( en datzijn er veel)
Jammer dat je toch vaak alleen zit in een Chinees restaurant. Maar gezellige bediening en echt voortreffelijk eten.
Ook de Thaise gerechten zijn heerlijk

Datum van bezoek: september 2018
Bedank carlobot11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die China Ming bekeken, bekeken ook

 
Puerto Naos, La Palma
Puerto Naos, La Palma
 

In China Ming geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding