Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een mooie locatie en prima plek om te verblijven”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Sainte Lucie De Porto Vecchio, Zonza, Corse-du-Sud, Corsica

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Sallarnoy
Amsterdam, Nederland
Niveau 5 bijdrager
82 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
“Een mooie locatie en prima plek om te verblijven”
Beoordeeld op 25 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018

We waren op doorreis en kwamen per toeval op deze plek terecht. Na een gastvrij ontvangst van de gastvrouw werden we vlot naar ons verblijf gebracht. Alles werd keurig uitgelegd. Een schone en prettige kamer om in te verblijven, gratis WiFi en mogelijkheid om middels een berichtje de brood en/of croissants te bestellen voor de dag erna. De zee is per auto- en als van van klimmen houdt te voet te bereiken. Mochten we ooit weer ik dit deel van Corsica komen, dan zouden we graag weer hier verblijven.

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xavier H
1 beoordeling
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
thierryh2 ...
Condom, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 augustus 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venture63 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 augustus 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ALAINB570 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 18 augustus 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Coraliean ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 augustus 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 aug 2019
merci beaucoup pour votre adorable commentaire, c'est vrai que nous essayons de vous faire passer les meilleurs vacances possibles et d'être disponible pour vous!
à bientôt au plaisir de vous revoir dans notre "havre de paix"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Escape605 ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 aug 2019
merci beaucoup et à l'année prochaine ou avant!!! :-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen