Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2 keer in 3 dagen gegeten”
Beoordeling van Tasca Telemaco

Tasca Telemaco
Geclassificeerd als nr. 1 van 13 Restaurants in Hermigua
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
22 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke paella met veel verse producten. 2 dagen later nog eens terug gekomen, ook toen lekker gegeten. Zowel binnen als buiten leuk terras

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank maud_jan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TelemacoHermigua, Director de Relaciones con Clientes van Tasca Telemaco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2018
Google-vertaling

Hi maud_jan!
thank you for your opinion and your recommendation. We are glad that you enjoyed with our cozy restaurant, our food and ambience.
We hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (415)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 415 beoordelingen

13 mei 2016 beoordeeld

Heerlijk gegeten, konijn op Canarische wijze bereid vond mijn partner top. Vriendelijke bediening en niet duur! Neem als afsluiter een Barraquito, heerlijke koffie, wij betaalden 2,60 voor twee :)

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank Wilma64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TelemacoHermigua, Community manager van Tasca Telemaco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2016

Hallo Wilma,
Bedankt voor het delen van je mening over Tasca Telémaco.
We hopen hem snel weer te zien.

Een groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2016 beoordeeld

Goed restaurant voor een betaalbare prijs in Hermigua, vriendelijke bediening waar je ook op een laat tijdstip nog goed bediend wordt, goede porties en vooral het konijn uit eigen keuken smaakte heerlijk, maar ook alle andere gerechten waren smaakvol bereid, heerlijke paella en lekkere cuba libre

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank geryl2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TelemacoHermigua, Community manager van Tasca Telemaco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2016
Google-vertaling

Hi Gery,
thank you for your opinion and your recommendation. We are glad that you enjoyed our food.
We hope to see you again ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Koele maar degelijke bediening in een niet overdreven gezellig etablissement.

Lekker lokaal eten (maar niets bijzonders). Goede wijnselectie.

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank MarijnD1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TelemacoHermigua, Community manager van Tasca Telemaco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2016
Google-vertaling

Hi Marinjn!
thank you for your opinion, we are glad that you enjoyed our food, wines and our cozy restaurant.

We hope to see you again. Greetings.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2014 beoordeeld

Rustige correcte bediening, heerlijke gerechten, met name varkensvrees met dadels en spek is heerlijk.
Wij houden van afwisseling en proberen verschillende restaurants uit, maar zijn binnen 8 dagen hier 3 maal wezen eten!

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank GovertLam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TelemacoHermigua, Redes Sociales van Tasca Telemaco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2015
Google-vertaling

Hi GovertLam!!!
thank you so much for your opinion. We are very pleased that you enjoyed our food. We hope to see you again in Hermigua and in Tasca Telémaco ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tasca Telemaco bekeken, bekeken ook

 
Playa de Santiago, La Gomera
 

In Tasca Telemaco geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding