Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Unbeatable value for money, superb stay in Costa ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Rincon de la Victoria, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

magdalena ...
Bucharest, Romania
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 4 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 feb 2019
Thank you very much for your opinion. We have been happy about your visit. You will be welcome in the future. Kind regards.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ballina
Beoordeeld op 29 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
2 okt 2018
Thank you very much for your opinion. We are glad that you had a good holidays. It has been a pleasure to have you as guests.If you ever want to go back we will be happy to be your host again. Greetings.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
JanA2655
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2015
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jul 2015
Thank you very much for your opinion. We are glad that you had a good time. It has been a pleasure to have you as guests, we hope to see you again, kind regards.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raquelmar ...
Maastricht, Nederland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
josé anto ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 22 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 sep 2019
José Antonio, muchas gracias por tu valoración, nos alegramos de que tú y tu familia hayáis disfrutado del apartamento y de la zona. Ha sido un placer terneros en nuestro apartamento, seréis bienvenidos en el futuro.
Muchas gracias por elegirnos familia.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
52adela20 ...
Province of Salamanca, Spanje
Niveau 5 bijdrager
86 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 november 2018 voor een verblijf in november 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: november 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 dec 2018
Muchas gracias por vuestra opinión, nos alegramos que lo hayáis pasado bien. El somier de la cama es de 135cm, es el standar, espero que hayáis estado cómodos a pesar de que os haya parecido delgado el colchón. Gracias por vuestra buena opinión sobre mí y mi apartamento, hasta siempre.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ldicandia
Sevilla, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 sep 2017
Muchas gracias por vuestra opinión. Nos alegramos de v que hayáis disfrutado de vuestras vacaciones. Será un placer volver a recibirles en el futuro, si lo desean. Saludos.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen