Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastische accomodatie !!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Casa en Cala Bassa

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 5 gasten
Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza, Balearen

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Levi D
1 beoordeling
“Fantastische accomodatie !!”
Beoordeeld op 4 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Wij hebben deze woning gehuurd voor 3 weken. De woning ligt aan de mooiste zijde van Ibiza. 10 min. Van cala Tarida, 2 min van Cala Basa.
Woning ligt wel redelijk afgelegen. Zijstraat van de weg naar cala Basa. Geen buren in 500m1 omtrek. Dus muziek kan aan.. Wij waren met 2 kids. Erg schoon huis met twee badkamers met douche, 2 twee persoonsslaapkamers en 1 eenpersoonsslaapkamers. Wij hadden een aantal dagen oppas geregeld zodat we in de avond af en toe op stap konden. Een keer per week werd het huis schoon gemaakt het zwembad twee Keer per week. Er was een wasmachine en keuken met alles wat je nodig hebt. Het huis is top beveiligd met een makkelijk alarm systeem.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Als je via tripadvisor boekt betaal je aan hun, als het huis bij aankomst niet bestaat of niet naar wens is krijg je het geld terug. Via homeaway waren wij laatst bijna opgelicht en vind ik heel erg risicovol.

Ana bedankt voor de goede zorgen

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 sep 2016
Ha sido un verdadero placer tener a Levi y a su familia como huéspedes en la casa de Cala Bassa.¡ Les agradezco mucho su opinión!
Ana Rebollo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hottommi
Schwabmuenchen, Duitsland
Niveau 6 bijdrager
139 beoordelingen
21 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 33 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 oktober 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Der Blick aufs Meer
Minpunten: Das der Kühlschrank zur falschen Seite aufgeht
Reisgroep: Erweitertem Familienkreis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 nov 2016
¡Muchas gracias a Thomas por su comentario! Me alegro de que valore positivamente la casa y de que él y su grupo hayan podido disfrutar de una agradable estancia.¡Los recomiendo como huéspedes!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Borjaport ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 sep 2016
Agradezco mucho a Borja y a su grupo su estancia en la casa de Cala Bassa porque han sido unos huéspedes estupendos.¡ 100% recomendables!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
177glebi
Keulen, Duitsland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 september 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen