Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Tof huisje in een rustige en gezellige jachthaven”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Puerto Calero, Lanzarote, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
WendyP261 ...
1 beoordeling
“Tof huisje in een rustige en gezellige jachthaven”
Beoordeeld op 19 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018

De rustige en gezellige jachthaven ligt op loopafstand en heeft voldoende restaurantjes (in alle prijscategorieën) en een paar bars/pubs. Er is een supermarktje en er zijn een paar winkels. Voor meer winkels en horeca (en meer drukte en massatoerisme) kan je naar het naburige Puerto del Carmen op 4 km. (ev. al wandelend langs de kust).
Het huisje heeft een groot terras vooraan (ideaal voot ontbijt/lunch/diner/aperitief) en een kleiner terras achteraan en een privé dakterras (maar we hebben het niet gebruikt omdat het net niet warm genoeg was). De keuken is groot en volledig uitgerust. De slaapkamer heeft een zeer goed bed. Je kan gratis parkeren langs de straat en vlak voor de deur.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunshine6 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Comfortabel huis in rustige omgeving”
Beoordeeld op 11 november 2017 voor een verblijf in november 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De woning is van alle moderne gemakken voorzien: goed geoutilleerde keuken, Smart-TV en een goede internetverbinding.
Er is zowel de mogelijkheid om gebruik te maken van een beschut terras in de schaduw als van een terras met de hele dag zon op het dak van de woning .
Ligging in Puerto Calero betekent: geen massatoerisme, maar rond de haven net druk genoeg om gezellig te eten bij de in voldoende mate aanwezig zijnde goede restaurants.
Er is een kleine supermarkt in Puerto Calero en een heel grote supermarkt langs hoofdweg in de buurt.
Vanuit deze locatie zijn alle delen van het eiland met een auto vlot te bereiken.
Communicatie met eigenaar verloopt gemakkelijk.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Mr Gordon ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
somanynic ...
Leuven, België
Niveau 6 bijdrager
152 beoordelingen
40 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 69 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen