Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten!”
Beoordeling van Cuvee 31

Cuvee 31
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in L'Epine
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 65 - US$ 125
Gegevens restaurant
31 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heel lekker gegeten in dit restaurant.
Begonnen met een glas bubbels en hadden de combi hoofdgerecht en nagerecht inclusief water, een glas wijn en koffie.
Prijzen zeer aantrekkelijk en het personeel erg vriendelijk. Het menu werd rustig toegelicht evenals ieder gerecht dat volgde.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank nfvv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (75)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 75 beoordelingen

11 juli 2020 beoordeeld

Lekker eten, mooi geserveerd. Enig minpuntje is de snelheid van opdienen, precies of men nog met een 2de shift wil werken, wat duidelijk niet het geval was. Precies de gewoonte in die streek van Frankrijk
Alle dranken zijn wel heeeeeel prijzig, bij aperitief zijn we gevraagd of we met een fris coupke champagne willen starten, iets wat we graag deden. Bij nazicht rekening bleek dit wel 18euro per glas, dit is juist 1 euro meer dan de lekkere champagne die we in de streek hebben gekocht ... dan wel per fles!
Een gouden raad, vraag steeds naar de prijs

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dirkvC1940CG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2019 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: november 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leromain, Propriétaire van Cuvee 31, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cuvee 31 bekeken, bekeken ook

Chalons-en-Champagne, Marne
Chalons-en-Champagne, Marne
 
Chalons-en-Champagne, Marne
Chalons-en-Champagne, Marne
 

In Cuvee 31 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding