Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige tuin”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Watermolen -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Padul, provincie Granada, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Eerst Zweeds
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eva M
Utrecht, Nederland
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Prachtige tuin”
Beoordeeld op 9 mei 2017 voor een verblijf in april 2017

Zelfs als je geen uitstapjes maakt tijdens je verblijf bij Los Molinos, heb je een topvakantie. De tuin rond de appartementen is zó mooi en goed onderhouden, het is een oase! Er groeien de prachtigste bloemen en planten en er zijn diverse leuke zitjes om te eten of te lezen. Er stroomt een beek waarin visjes, een paar eenden en zelfs garnalen (vraag de vriendelijke tuinman) leven. En je vindt er een klein zwembadje, schommels, een ezel en kippen. Heerlijke omgeving voor kinderen vanaf een jaar of vier.
Ons appartement (Seña Anica) was klein en simpel, maar prima. Eigenaresse Teresa spreekt goed Engels en is heel hulpvaardig.
Vanuit Padul ben je zo in Granada en bij het Alhambra (vooraf reserveren!).

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evaslz
Lugo, Spanje
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 jul 2018
Muchas gracias, seguiremos trabajando para seguir mejorando y ofrecer lo mejor para nuestro huespedes.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Suyi P
2 beoordelingen
Beoordeeld op 24 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Teresa S
Padul, Andalucia, Spain
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 februari 2017 voor een verblijf in februari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nmartinex
Malaga, Spanje
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 augustus 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 sep 2016
Muchisimas gracias.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rogarmu
Sevilla, Spanje
Niveau 4 bijdrager
46 beoordelingen
13 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 februari 2016 voor een verblijf in februari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Los jardines,la limpieza y el trato con los propietarios.
Minpunten: Me gusto todo en general.
Reisgroep: Con amigos
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen