Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jammer”
Beoordeling van Thalassini Aura

Thalassini Aura
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Amoudara
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 23
Gegevens restaurant
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant op de 1e avond bezocht, vriendelijke gastheer Yannis en gastvrouw Christina eten was meer dan genoeg, prijs niet in verhouding tot omgeving.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Heuv0400
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (117)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 117 beoordelingen

25 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze taverna ligt misschien aan een kant waar je niet zo gauw naar toe loopt, maar het is zeker de moeite waard!

We hebben daar een Griekse salade besteld met een mixed grill en mixed Grieks gerechten. Met witte wijn als drank.

De salade was erg smaakvol en de feta was ook smaakvol. De witte wijn is heerlijk daar!
De mixed grill was lekker met helaas wel n taai stukje her en der. Echter was het geheel zeer smakelijk, ook de bijgerechten zoals de patatjes.
De mixed Griekse schotel was ook prima.

De ambiance is ronduit gezellig te noemen met regelmatig live muziek. De muziek overheerste niet en bracht een leuke sfeer aan het geheel.
Het personeel is ronduit vriendelijk en dat maakt de avond dan helemaal compleet.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Quentin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De eigenaar weet op een charmante manier mensen naar binnen te praten. Helaas moesten wij meer dan een uur op het ten wachten. Ja zijn vrouw was vergeten de bestelling door te geven......ook andere klanten moesten kang wachten. De live muziek was erg gezellig. Mijn man had calamares besteld, deze waren erg taai en hij heeft ze niet opgegeten. Ik had een spies mix, opgerolde spek, ook taai. Mijn man heeft er wat van gezegd, had geen zin meer in een ander gerecht, wat de eigenaar voorstelde. Ook de kok kwam excuses aanbieden . Al met al erg aardig, maar we hebben het toch afgeslagen.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 245yvonnes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg gezellig restaurant met goed en kwalitatief eten, porties zijn groot, schaam je niet om het eten mee te nemen dat je over hebt. Eigenaar is gezellig en is een aantal keer in Nederland geweest. Live muziek is ook leuk.

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank Michel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier de 3e avond van onze reis gegeten. Vriendelijke eigenaar. Gambas waren lekker en leuke decoratie. Calamaris vond ik iets minder. Grote portie. Na je gerecht krijg je er nog zoete Griekse nagerechten van het huis.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Elke L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Thalassini Aura bekeken, bekeken ook

Amoudara, Heraklion Prefecture
 
Amoudara, Heraklion Prefecture
Amoudara, Heraklion Prefecture
 
Amoudara, Heraklion Prefecture
Amoudara, Heraklion Prefecture
 

In Thalassini Aura geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding