Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Schoon, netjes en mooi”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Pizzo, Province of Vibo Valentia, Calabrië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Climber71 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Schoon, netjes en mooi”
Beoordeeld op 30 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het appartement is schoon, netjes en mooi. Het terrein is afgesloten en de voordeur leek wel een kluisdeur. We konden met een gerust hart onze waardevolle spullen in het appartement laten. De andere bewoners van het complex, zowel de toeristen als de vaste bewoners, waren vriendelijk. Het zwembad was schoon en goed onderhouden.
Paul reageerde snel op vragen en de service was prima.
Een absolute aanrader voor iemand die in dit deel van Italië op vakantie wil. Als we weer teruggaan overwegen we zeer zeker dit appartement weer te huren als het dan beschikbaar is. Het restaurantje aan de andere kant van de weg is ook zeer zeker een aanrader, vooral de steenovenpizza's.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meander30 ...
1 beoordeling
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
SCJohnson ...
Fleet, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2018
Hello Sarah

i can understand you were disappointed about the swimming pool not been open which is why we moved you to another complex that had 2 swimming pools. We only knew of the pool situation the evening before as it had a technical fault but it was filled and working 3 days later.

I am happy that the mentioned that the apartment was as described. we alway try to be acturate.

This area is un-touristy and largly untouched (unless you visit the main towns just down the road (Pizzo and Tropea) as it is the real Italy not a large tourist location.This is what attracts so many Italians as well as foreigners

All the best for your future travels.

Lorraine Baker
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pathfinde ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 apr 2018
Thank you very much for your kind words. We look forward to seeing you again in the future.

regards

Paul and Lorraine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meudic M
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 apr 2018
Thank you very much for your kind words. We look forward to seeing you again in the future.

regards

Paul and Lorraine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raveman67
Ingolstadt, Duitsland
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Gezin met tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 sep 2016
Perfekte Gäste. Wir würden es begrüßen Sie zurück, zu jeder Zeit.
Ich kann nur für den gebrochenen Aufzug entschuldigen; es hat repariert. Nur sorry für die inconvinence Ihnen verursacht.
Das nächste Mal, 5 *
Paul & Lorraine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen