Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 888
US$ 696
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 2.005
US$ 1.367
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Cinnamon Dhonveli Maldives(Farukolhufushi Island)
US$ 837
US$ 522
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis ontbijt
  • Zwembad
Season Paradise(Thulusdhoo Island)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 239
US$ 110
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Raalhu Lodge(Himmafushi Island)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 44
US$ 42
Agoda.com
Zie aanbieding
Gili Lankanfushi Maldives(Lankanfushi)
US$ 1.919
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Besparingsmelding! 41% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 41% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 3.237 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Paradise Island Resort & Spa(Lankanfinolhu Island)
Gratis annuleren tot 29/07
US$ 594
US$ 232
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis ontbijt
  • Zwembad
Besparingsmelding! 36% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 36% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 361 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa(Furanafushi Island)
US$ 586
US$ 570
Sheraton.com
Zie aanbieding
  • Gratis ontbijt
  • Zwembad
Crown Beach Hotel(Dhiffushi Island)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 77
US$ 74
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Beoordelingen (2.208)
Beoordelingen filteren
2.208 resultaten
Waardering van reizigers
1.128
637
248
117
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.128
637
248
117
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.208 beoordelingen
28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie gardenbungalows, goed eten. Voor een drankje moet je 's avonds in het centrale gedeelte zijn. Water is niet goed geschikt om te zwemmen, wel om te snorkelen of te surfen. Goed te combineren met een rondreis in Sri Lanka.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
1  Bedank CJ_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris e, General Manager van Adaaran Select Hudhuranfushi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comments.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld

Wat een schitterende plek. Hadden voor een paar dagen een watervilla gehuurd. Heel ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De badkamer is ook heel groot met dubbel wastafel douche, verzonken bad en openslaande deuren naar terras met eigen trap naar het water.........Maaltijden van hoge kwaliteit. Vriendelijk personeel. Op hele eiland voldoende plek om in ligstoelen onder een palmboom te liggen of in een hangmat van de zee te genieten. Snorkelen vanaf het strand was schitterend al is de stroom in dit jaargetijde soms wat sterk.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris e, General Manager van Adaaran Select Hudhuranfushi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Greetings from Adaaran Select Hudhuran Fushi! Thank you very much for your review. We are glad you enjoyed your stay with us. Looking forward to serve you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een rondreis door Sri Lanka 5 dagen hier doorgebracht. In een prachtige beachvilla, 10 meter van het strand.
3 keer per dag een uitermate gevarieerd buffet, heel vriendelijk personeel. Omdat je een vaste tafel hebt kun je een prima band opbouwen met je eigen ober. Prima plaats om echt uit te rusten.
WiFi moet je kopen, maar dat hoeft niet .......

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
2  Bedank SiebedeGraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris e, General Manager van Adaaran Select Hudhuranfushi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest, Greetings from Adaaran Select Hudhuran Fushi! Thank you very much for your review. We are glad you enjoyed your holiday with us. Please do visit us again. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige vakantie gehad in dit luxe resort. Hagelwitte stranden en super helder water. Genoeg te doen voor wie niet stil kan zitten.
- Excursies zijn wel aan de prijs; neem zelf een snorkelset mee (Per dag kost:12 dollar pp)
- Neem zelf geen badhanddoeken mee... extra ruimte voor leuke kleding
- Internet kost per dag 10 dollar. Download evt wat vermaak/spelletjes voor op je tel.
- Vergeet niet wat leuke spelletjes mee te nemen
- Maaltijd zijn fantastisch en gevarieerd, helaas wel veel tijd tussen de maaltijden. Met name lunch en avondeten (neem snoepjes/koekjes van thuis mee gezien in het winkeltje de hoofdprijs wordt gevraagd)
- Waterschoenen zijn fijn, tijdens eb kan je hele stukken lopen in de zee, ook prima te doen zonder (wij hadden ze niet mee)
- Wij hebben upgrade naar beach villa gedaan. Dit was zeker de moeite waard. Bovendien heb je dan je eigen "strandje".
- De oceanvilla's leken ons een beetje ongezellig... (ook niet te betalen)

Onze vakantie in dit resort was een groot succes! Wij hebben het gecombineerd met een rondreis in Sri Lanka. In totaal 5 nachten verbleven, en dit vonden wij lang genoeg. Gezien de hoge prijzen op het eiland is een goede voorbereiding gewoon slim/goedkoper!

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
2  Bedank Tineke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris e, General Manager van Adaaran Select Hudhuranfushi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 december 2016
Google-vertaling

Dear guest,
Greetings from Adaaran Select Hudhuran Fushi! Thank you very much for you review. We are pleased that you enjoyed your tour of Sri Lanka and Maldives and especially that you enjoyed your stay in our hotel. Please visit us again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed:
- vriendelijk personeel in de restaurants, bars en andere verblijven
- mooi strandhuis, modern en goed onderhouden
- ontvingen fruitmand vanwege huwelijksreis
- goede voorlichting bij binnenkomst
- eten in restaurant. Elke dag een ander buffet en erg variërend. Zowel voor Westerse als Aziatische mensen voldoende keus
- resort en eiland wordt goed schoongehouden
-ondanks dat de huisjes vol waren hadden we een rustig strand en eiland


Matig/slecht:
- trips heel erg duur
- veel chinezen die niet netjes omgaan met het natuurlijk schoon
- veel vissen maar weinig koraal bij het huisreef gezien
- veel muggen, vergeet geen deet mee te nemen
- betaalde WiFi, $8 voor 24 uur in restaurant en bars.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Salomé N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chris e, General Manager van Adaaran Select Hudhuranfushi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Greetings from Adaaran Select Hudhuran Fushi! Thank you very much for sharing your review. We are glad you enjoyed your holiday. Thank you for your constructive feedback. We will take action to improve on them.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken