Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.227)
Beoordelingen filteren
1.227 resultaten
Waardering van reizigers
673
391
106
30
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
673
391
106
30
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.227 beoordelingen
5 januari 2016 beoordeeld

Voor rustzoekers, natuurliefhebbers, voor iedereen die mooie dingen weet te apprecieren. Lekker eten en prachtige snorkel locatie !! Zeer vriendelijk personeel, echt terug naar de natuur. Vlucht met watervliegtuig is een belevenis op zich.

Kamertip: Tussen 90 en 120
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank dwnad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld

Wij zijn hier in mei 2004 op huwelijksreis naartoe geweest en het was in een woord: fantastisch! Zou zo weer terug willen. Wij hadden een waterbungalow (uiterst rechts) en je kon zo vanaf de veranda d.m.v. Een trap naar de zee. Zeer helder water, waardoor je onder je bungalow de tropische vissen al kunt zien zwemmen. Maar ook haaien, schildpadden en roggen gezien.

Verbleef: augustus 2015
Bedank marielle0410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2015 beoordeeld

de kamers en het restaurant geweldig het eiland zeer prachtig en onder water ook zeer prachtig mooi met de twee wrakken langs
super eten goede service
personeel ook dik in orde
de prijs van de duikschool zijn aan de hoge kant

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank helboy1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2015 beoordeeld

super locatie, lange reis, geen wegen, geen verkeer, super eten, super drinken, super temperatuur....en zo heerlijk rustig.... ooit de melkweg wel eens goed bekeken....daar kan het, met nieuwe maan want met volle maan is het net of de zon nog een beetje op is.
Snorkelen....iedere dag liefst twee keer...een keer aan de noordzijde een keer aan de zuidzijde, duidelijke verschillende koralen. Vissen om te zien ...onnoemelijk veel en van grote schoonheid...om te eten ...heeerlijk....
Haaien ja hoor, schildpad ook en dolfijnen ( met een beetje geluk....) Zonsondergangen...zo zie je ze niet meer hier...winkels...ho maar ..alleen een toeristen winkeltje...Wifi...alleen tegen betaling dus lekker weinig...tv...niet aan gehad...personeel..uiterst vriendelijk..uit Bangladesh en Sri Lanka....de kamer van een superior vila...hmmm gaat wel maar wanneer ben je daar nou , alleen om te slapen toch...douche..in open lucht maar wel prive...het eiland loop je in een half uurtje op je gemak ( 2,2 km omtrek) ...bij aankomst schoenen uit en pas bij vertrek schoenen aan...zonnebril zeer aan te bevelen, eigenlijk een must....kortom..ga er eens naar toe als je kan....belevenis....watervliegtuig

Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
3  Bedank haneikema
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jabir, Manager van Filitheyo Island Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 maart 2015
Google-vertaling

thanks for the comments

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel de kamers als de restaurants zijn merkbaar 'sleets'. TV uit het jaar 0, lampen en meubilair echt oud ook. Het eiland zelf is prachtig en de onderwaterwereld binnen handbereik is schitterend. Het personeel hebben wij niet als bijzonder vriendelijk ervaren en de 'persoonlijke butler in het restaurant' is gewoon een vaste ober. Die van ons (Waheed) was eerder stug dan vriendelijk.... Het eten is lekker, vers en gevarieerd. Internet a $5 per uur of $100 per week, zowel die prijzen alsook de snelheid is achterhaald.

Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
2  Bedank Arie N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken