Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
An V
Antwerpen, België

Prachtige vakantie

5,0 van 5 bollen5 mrt 2023 beoordeeld
We hadden een zeer fijn verblijf op Mauritius. Mooie sportfaciliteiten, ZEN-pool is prachtig. De GO's zijn zeer goed en geëngageerd. Een aanrader zowel voor jonge gezinnen als koppels! Ieder vindt zijn plekje : rust of activiteit is er allemaal.
Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Lodge
€ 336
  • Agoda.com
    € 336
  • Priceline
0.6 km van Club Med La Plantation D'albion
Gratis wifi
Zwembad
€ 23
Volledig restitueerbaar
Meerdere manieren om te betalen
  • Booking.com
0.6 km van Club Med La Plantation D'albion
€ 559
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • Vio.com
    € 327
  • ZenHotels.com
    € 317
  • StayForLong
    € 398
1.1 km van Club Med La Plantation D'albion
Gratis parkeren
Aan het strand
€ 96
  • Priceline
    € 103
  • Hotels.com
    € 85
  • Expedia.com
    € 91
7.5 km van Club Med La Plantation D'albion
Gratis parkeren
Zwembad
€ 398
Volledig restitueerbaar
Geen boekingstoeslagen
    5.6 km van Club Med La Plantation D'albion
    € 90
    • Priceline
      € 90
    • Agoda.com
      € 90
    8.1 km van Club Med La Plantation D'albion
    € 71
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
      € 71
    • Agoda.com
      € 71
    8.1 km van Club Med La Plantation D'albion
    Restaurant
    Fitnesscentrum
    € 52
    • Priceline
    • Agoda.com
    7.7 km van Club Med La Plantation D'albion
    Meer hotels in Albion bekijken
    Beoordelingen (5.702)
    Beoordelingen filteren
    5.702 resultaten
    Waardering van reizigers
    4.310
    887
    303
    112
    90
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    4.310
    887
    303
    112
    90
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    3 - 8 van 5.702 beoordelingen
    Beoordeeld op 30 januari 2023

    Wij waren in een villa met een prachtige tuin en zwembad.
    Onze butler Jessie heeft ons echt verwend.
    Dit was een vakantie om niet te vergeten. Wij kwamen toe op 31/12 en kregen na het fantastische diner met kreeft en oesters, enz.. een geweldige drone show met daarna vuurwerk op het strand.
    Het was voor de 2de maal dat wij gingen. Eerste keer in een suite, nu in een villa.
    De mensen zijn zeer vriendelijk en gedienstig. Het resort is goed onderhouden en heel proper.
    Wij gaan trouwens terug in april 2023

    Kamertip: In drukke periodes restaurant en massage salon op tijd reserveren
    Datum van verblijf: januari 2023
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank Danielvandeven
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 6 december 2022

    Super GO team , Hugo deed een SUPER JOB wijl Mehdi op congres was,speciale vermelding voor Jason ,sportsteam, TUNCAY en zijn barteam,zijn zoon en het ganse team,zij kennen zeer vlug je favoriete drankje,Alexia van de boetiek is ook het vermelden waard.Altijd behulpzaam,Het circusteam is een super !!Prachtige shows en Super lieve artiesten CLAUDIA, Nabylah,en hun mannelijke collega's...,

    Datum van verblijf: november 2022
    • Reistype: Reisde alleen
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
    Bedank marlene690
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 15 november 2022

    Zorgeloze actieve vakantie in een paradijselijk resort met heel goede avond animatie, top kwaliteit resort en begeleiding van het hoogste niveau en dat all-in.
    Mooi strand, top attractie was het zwemmen met dolfijnen.

    Datum van verblijf: november 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
    Bedank kbuytaert
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 11 november 2022

    Voor ons beste Club Med, excursies, bar, maaltijden, onderhoud kamer , sportfaciliteiten en extreme vriendelijkheid waren meer dan top. Enkel receptie getuigt van wat amateurisme. Soit we hebben er onze reis niet door verpest.

    Datum van verblijf: november 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
    Bedank axelm88
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 26 september 2022 via mobiele applicatie

    Dit is de mooiste Clubmed die we hebben bezocht! Wij zoeken altijd een Club waar je kan zeilen. Het watersportteam is bijzonder vriendelijk en zeer kundig! John speciaa en natuurlijk ook Ricardo, Dylan and Thomas bedankt voor jullie super service!
    Ze hebben verstand van zeilen. Het materiaal is in perfecte staat!Je kan er buiten het rif zeilen en dat maakt het speciaal. (In Cancun Mexico en Canonniers Mauritius kan dat namelijk niet, je blijft daar binnen t rif. En Cefalu Sicilie heeft een vervelende entree ‘haven’ en geen catamarans maar boten).
    We hebben een tocht gemaakt naar t zuiden van 2 uren met meerdere catamarans, Armada zeilen dus. Ook werd er een regatta georganiseerd.
    Van de GO dance is Samuel de beste choreograaf die we hebben gezien! Wat een fantastische shows heeft hij in elkaar gezet met zijn team! Perfecte 🕺🏽 💃🏽! Aladin en de Dinner-show zijn zo gaaf!!
    De kamers zijn royaal met een zitje in de kamer en een heel groot balkon. Dat is perfect. Wij hadden uitzicht op zee en de Zenn-pool. De douche in onze badkamer (407) heeft wel een kleine renovatie nodig. Maar dat mocht de pret verder niet drukken.
    Wij vonden het heerlijk rustig op dat deel van het park. De tuinen zijn bijzonder goed onderhouden met heel veel bloemen. Botanische tuinen.
    In de shop werkte Vincent, een hele aardige GO, adviseert prima en heeft engelen geduld!
    Een Mauritian evening op t strand, een white dinner onder de bomen… fantastisch allemaal!

    Kamertip: Neem een vestje mee voor de avond
    Datum van verblijf: september 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    1  Bedank Desiree1964
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken