Eerste keer Club Med, en als ze allemaal zoals deze zijn zullen er nog volgen. In de eerste plaats natuurlijk deze opnieuw.
Wat een prachtige reis, super hotel, mooie en ruime villa's, heel vriendelijke mensen allemaal van begin tot einde.
Wij zijn hier 2 weken geweest en dachten eerst dat dit wat lang zou zijn, maar dit zou voor ons nog 2 maanden mogen duren.
Een super dikke duim voor al het personeel, en in het bijzonder voor Jean-Benoit (chef de village) om ons altijd heel hartelijk te ontvangen oa. aan het restaurant, voor Ophélie (Villa Manager) en Rachel (Villas Concierge): wat een prachtige villa's zijn dit, paradijs op aarde, super bedankt om ons welkom te heten en ons zo talrijk uit te zwaaien, het was met pijn in ons hart dat we afscheid moesten nemen. Natuurlijk nogmaals bedankt aan Jeffrey, onze buttler, om ons 2 weken lang altijd met een glimlach van oor tot oor te groeten en zo goed voor ons te zorgen.
Wij komen zeker en met heel veel plezier terug. En als het ons ligt zullen we nog meer mensen meebrengen en/of aanraden om hier te verblijven.
Nogmaals een dikke proficiat aan iedereen om van deze Club Med zo een fantastische plek te maken.
Thank you soooo much.
Sally, Steven and Lara