Gratis annuleren tot 29-03-23
TravelocityUS$ 99
TripadvisorUS$ 99
Beoordeeld op 30 december 2022

De kerstdagen hier doorgebracht en we hebben genoten.
Vooral de sfeervolle inrichting en de kamer met uitzicht op strand en zee maakten dat we ons heelcomfortabel voelden. De kamer was niet al te groot. Vooral het badkamertje was klein maar dat heeft geen negatieve invloed gehad. Het zag er prima uit.
Het hotel had geen mogelijkheid voor diner maar wel een net ontbijtbuffet.
Zelfs met de feestdagen biedt Scheveningen voldoende en zeer gezellige restaurants langs de strandweg en boulevard. Alle vertier is vanaf het hotel gemakkelijk te belopen
Het personeel is relaxed, vriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteit is erg goed.
Voor het eerst vierden we kerst niet thuis maar Scheveningen en het Strandhotel is een aanrader voor de feestdagen voor iedereen.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 29 oktober 2022

Super vriendelijk ontvangst ! De kamer is basic ,schoon en ruim genoeg voor een paar heerlijke daagjes naar het strand.( eind oktober 2022 was het nog 20 graden ) De badkamer is niet groot, maar ziet er keurig uit ( zo te zien vrij recentelijk gerenoveerd) . Het ontbijt is ziet er verzorgd uit, en de keuze is ruim voldoende. ( de gebakken eitjes mochten iets harder gebakken zijn.. dat is persoonlijk. ( had ik erna gevraagd hadden ze het zeker ook gedaan.. zo gastvrij zijn ze daar. Met de boulevard parkeergarage voor de deur ( ondergronds) die je evt. van tevoren online kunt boeken. Voor 2 daagjes parkeren €38 normaal dagtarief is €30 . Als je even chat met het hotel krijg je een link van deze parkeergarage. Scheelt toch. Je krijgt bij de receptie nog een bon voor een gratis drankje bij 3 verschillende restaurants die samen werken met dit hotel. En je kunt de hele dag in het hotel gratis koffie en thee krijgen. al met al een super adres.. zeker de moeite waard om eens terug te komen. Wij zeggen.. dank jullie wel voor deze goede service !

Kamertip: Een hotel dicht aan het strand met een ondergrondse parkeergarage voor de deur.online te boeken. zeer goede service en super gastvrij.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 24 augustus 2022 via mobiele applicatie

Mijn zoon en ik hebben 3 heerlijke dagen gehad in een geweldig mooie kamer! Het ontbijt was goed, voldoende keus. En op de dag van uitchecken konden we onze koffers achterlaten en nog even omkleden voor we met het OV weer naar huis gingen.
We komen zeker een keer terug!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 9 april 2022

Vriendelijk personeel; schone kamers; de bedden zijn goed en een ruime douche.
kreeg een ruime kamer, waar ik kon werken. Ontbijt was goed en voldoende; mooie ontbijtruimte met view over de zee. koffie en thee op elk moment te tappen (met iets lekkers erbij)....kortom we komen terug!

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 3 april 2022

Prima hotel op een geweldige lokatie.De kamer was dik in orde.Uitstekend ontbijt. Parkeergarage voor de deur.Vriendelijk personeel.Mooi interieur.Alle bezienswaardigheden op loopafstand.Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: april 2022