Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Maravillosas vistas”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Ferrandis Salvador 188

BEACHFRONT VIEWS
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
BEACHFRONT VIEWS
BREAKFAST IN FRONT OF SEA
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
BEACHFRONT VIEWS
BREAKFAST IN FRONT OF SEA
TERRACE
TERRACE NORTH VIEWS
DINNING ROOM
POOL
KITCHEN
GARDEN
IN FRONT OF BEACH
TERRACE SOUTH VIEWS
BATHROOM
TOILET
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Benicasim, Province of Castellon, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
dhrphoogl ...
Schoonhoven, Nederland
1 beoordeling
“je krijgt letterlijk wat je ziet niet meer”
Beoordeeld op 6 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016

Als je het appartement binnenkomt en bekijk dan krijgt je exact wat op de foto's staat maar besef pas daar dat het allemaal wel erg basic is. Twee badkamers is eigenlijk 1 kamer met douche/ wastafel/toilet en de ander is wastafel met toilet.
Meubilair is niet comfortabel en de tv is zeer oud met alleen Spaanse zenders geen satelliet.
Het is de bovenste verdieping - 10 hoog - wat niet vermeld staat.
Een slaapkamer is vlak naast de lift die men dan ook hoort.
Geen internet aanwezig
UITZICHT IS PERFECT ALS JE GEEN HOOGTEVREES HEB
Prijs is niet overeenkomstig hetgeen geboden is

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vegaverga ...
Madrid, Spanje
2 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manuel Al ...
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 1 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
anamarco2 ...
Gemeenschap van Madrid, Spanje
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jun 2017
Gracias por compartir tu experiencia con los demás, pues ayudas a reconocer el trabajo profesional que hay detrás, la calidad de nuestros apartamentos totalmente equipados, y más ahora que hay tanto intrusismo y falta de ética en este sector... esperamos podías repetir!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
infoT2455 ...
Heilbronn, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Erweitertem Familienkreis
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nein.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 sep 2016
Hello,
I understand your discomfort after us put a claim against you for steal linen and towels.
Stealing is not right
Hallo,
Ich verstehe Ihre Beschwerden nach uns gegen Sie einen Anspruch stellen stehlen für Bettwäsche und Handtücher.
Stehlen ist nicht richtig
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeronicaE ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Con amigos
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen