Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakantie ”
Beoordeling van Yiannis Grill House

Yiannis Grill House
Geclassificeerd als nr. 4 van 28 Restaurants in Kremasti
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 13
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super. Vriendelijke bediening , goed eten en niet duur.
We waren een week in Kremasti en zijn er 4 keer gaan eten. Super!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank peer-annette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (229)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 229 beoordelingen

2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, en zeer vriendelijk personeel. Denken ook mee als je iets afwijkend wil eten. Goede prijs, kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 301marianl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Νιτσα Μ, Διευθυντής van Yiannis Grill House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

thank you! have good time in your holidays!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker grieks eten en heel betaalbaar.
2 volwassenen 2 kids, allen hoofdgerecht en drankje. Totaal nog geen 30,-. En echt lekkere gyros. Aanrader dus.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank NLstephanNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Νιτσα Μ, Ιδιοκτήτης van Yiannis Grill House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2019
Google-vertaling

thank you very mutch!!! we always try the best to make your holidays happy!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier meerdere malen verschillende gerechten gegeten met mijn gezin tijdens onze vakantie. In een woord geweldig.
Ik heb hier de lekkerste gerechten van de grill mogen eten.
Het zijn vriendelijke gastvrije mensen.
Dr prijs is erg goed en de porties zijn groot.
Yiannis mijn complimenten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank frankdT5744ZT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Νιτσα Μ, Ιδιοκτήτης van Yiannis Grill House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2019
Google-vertaling

we always moved to see comments like this. they make us to become always better. glad we made you and your family happy!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk op t plein gegeten, alles kan en mag niets is te veel! We hebben met 4 kinderen en 7 volwassenen gegeten, yiros, souvlaki, beef Griekse salade en tsasiki, top!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank marjoleinkroon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Νιτσα Μ, Ιδιοκτήτης van Yiannis Grill House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2019
Google-vertaling

we are trying our best to always become even better, thank you for your kind words!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Yiannis Grill House bekeken, bekeken ook

Kremasti, Rhodes-Stad
Rhodos, Rhodes-Stad
 

In Yiannis Grill House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding