Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.612)
Beoordelingen filteren
1.612 resultaten
Waardering van reizigers
642
457
241
146
126
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
642
457
241
146
126
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.612 beoordelingen
2 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo mooi gebied super glas iglo met sauna alles wat je maar kunt wensen !!
Service is ongelofelijk slecht geen enkele bereidheid ! Erg veel personeel maar niemand regelt iets ! Excursies zijn echt een rip off , uurtje in een horse slee €375,-
Hout voor de open haart 50 euro.

Geweldige mooie plek wat onder andere management geweldig zou zijn!

Verbleef: december 2016
1  Bedank Tonnie E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben deze plek als zeer bijzonder ervaren . Wij sliepen in de houten chalets en deze hadden een zeer romantische sfeer. Open haard en een eigen sauna. Er lag veel sneeuw toen wij er waren en dit maakte de plek nog mooier. Diner was goed dit hadden wij in het huis van de kerstman. Ontbijt was minder uitgebreid en alles self service . Deze plek doet meer aan als een kantine dan een gezellige ontbijt gelegenheid
Des al niet te min een bijzondere ervaring

Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
Bedank sylvia1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2016 beoordeeld

We waren hier met een grote groep vrienden met Oud & Nieuw. Hadden grote verwachtingen als we naar de website keken, wow wat mooi! De log cabins waren inderdaad prima, basic maar prima en gezellig, een beetje wat je van een hotel in het hoge noorden kan verwachten. De rest was echter best wel slecht... Het eten was niet te eten! Het excuus was dat het moeilijk is om vers eten hier te krijgen.. maar laten we eerlijk zijn, we zitten wel gewoon in Finland!! Niet ergens op een eiland in de pacific waar alles ingevlogen moet worden, dus dat is geen excuus... De excursies waren super duur en moesten per se ver vooruit geboekt worden, ze waren wel goed verzorgd door externe partijen maar ik vraag me af of we niet gewoon afgezet werden (en ook de leverancier van de excursies) door de eigenaar van het hotel. Ze hadden een heel mooie smoke sauna, op de website stond met ice pool... maar er was geen ice pool... wel 30 chinezen die daar niet voor de sauna maar voor de free wifi in het gebouw zaten.. niet erg relaxing of comfortabel als je daar in je badjas jezelf doorheen moet wurmen en er bovendien niet eens een glas mineraal water kan drinken aan tafel omdat alle stoelen door wifi klanten bezet worden.. en geen medewerker die er wat van zei...

Al met al heeft dit hotel heel veel potentieel! Het ligt op een waanzinnige plek en het is goed gebouwd. Maar er moet in geïnvesteerd worden en ziel gegeven worden... Anders wordt dit nooit wat. We hebben een erg gezellige tijd gehad met de groep, en ik zou nogmaals terug gaan maar wel weer met een groep. Ik denk dat als we daar met z'n zessen hadden gezeten ik na 1 nacht al was vertrokken want de grote eetzaal gevuld met touringcars vol met ongeïnteresseerde mensen had ik dan niet getrokken.

Kamertip: Vraag naar de log cabins (4-6 persoons) in de westvillage 1-8, die zijn dicht bij de receptie en het mooiste.
  • Verbleef: december 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank OurCoolFamilyofSix
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
26 oktober 2014 beoordeeld

We hadden een Hurtigruten cruise in Noorwegen geboekt en besloten om er een uitstapje aan toe te voegen. Het verblijven in de glazen iglo en hopelijk Noorderlicht te zien. We hadden verschillende reviews hier gelezen, dus wisten wat te verwachten. De iglo zijn zeer comfortabel en ruim. Jammer genoeg werkte het weer niet mee. Het sneeuwde en hierdoor hebben wij geen Noorderlicht gezien. Echter, we hadden een geweldige wandeling gisteren. Mijn enige klacht is dat de excursies zijn erg duur.

2  Bedank Allen S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
19 februari 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Hou je van koud leger voer op je bord, geserveerd door Chinese, Thais of ander Aziatisch personeel? Zoek dan niet verder! Hotel met groene badkamer uit de 'seventies' en 1 handdoek pp per week. Zijn hier in 2006 al eens geweest, toen was t super sfeervol. Nu duidelijk voor de snelle winst. Jammer want de plek zou top kunnen zijn.

Verbleef: februari 2014
6  Bedank AlbertWeterings
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken