Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Service”
Beoordeling van Bike to the Future

Bike to the Future
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Outdooractiviteiten in Torre del Mar
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur
Beschrijving eigenaar: We verzorgen een culinaire en historische tour met elektrische KTM fietsen. We rijden eerst een stukje langs de boulevard, dan langs de havenen we zetten onze route verder via de historische stad Vélez Málaga waar we genieten van heerlijke tapas. We rijden ongeveer een 30kms , zijn 4uur onderweg en alles inbegrepen kost dit 45€/persoon.
Nuttige informatie: Kluisjes / opslag, Activiteiten voor oudere kinderen
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks de drukte in de winkel, goede service gekregen . Ook al ging het alleen om mijn fietsband op te pompen! Bedankt nogmaals

Bedank Ellen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollibikerental, Eigenaar van Bike to the Future, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2018

Muchas Gracias voor uw beoordeling, altijd welkom

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (165)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

13 - 17 van 165 beoordelingen

27 mei 2018 beoordeeld

Ik heb voor een aantal dagen een scooter gehuurd. Ik ben vriendelijk ontvangen en alles werd netjes, uitgebreid en duidelijk uitgelegd.
En dit kan in verschillende talen echt super.
Ik heb heerlijk rond getoerd op een fijne scooter en veel van de omgeving gezien.
De volgende keer ga ik voor een ibike even kijken hoe dat bevalt.

Groetjes en tot de volgende keer.

Bedank iiklang67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollibikerental, Eigenaar van Bike to the Future, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018

Heel erg bedankt voor uw beoordeling en altijd welkom.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede service, prima verzorgde fietsen en dan nog de bediening in het Vlaams.
De vlakke kustlijn is een echte aanrader voor zij die iets minder sportief zijn.

Kris
Vlaams-Brabant.

Bedank Innercity33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollibikerental, Propietario van Bike to the Future, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Beste Kris, bedankt voor je beoordeling en altijd welkom

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2018 beoordeeld

Prima fietsen, veel service. Vriendelijke eigenaren! Jammer dat de Spanjaarden niet zoveel fietsen ;)

Bedank Dilonghi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollibikerental, Propietario van Bike to the Future, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Bedankt voor je beoordeling, gracias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
21 april 2018 beoordeeld

Ik heb een dagje fietsen gehuurd voor mijn zonen en mezelf. We werden hartelijk ontvangen en onze jongens kregen elk een mega cool fiets mee. De fietsen waren van zeer goede kwaliteit, voor alles werd gezorgd, helm voor de kinderen, stevig slot en reparatiekit, zodat je zonder zorgen van je fietstocht kan genieten. Top!

Bedank michael_fn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollibikerental, Propietario van Bike to the Future, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Heel erg bedankt voor je beoordling Michael en we zijn blij dat jullie genoten hebben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bike to the Future bekeken, bekeken ook

Torre del Mar, Costa del Sol
Torre del Mar, Costa del Sol
 
Torre del Mar, Costa del Sol
Torre del Mar, Costa del Sol
 

In Bike to the Future geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding