Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“fantastische chambres d'hotes”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Herenhuis -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Cluis, Indre, Berry, Centrum

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
cornelis ...
chateaumeillant
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
“fantastische chambres d'hotes”
Beoordeeld op 28 februari 2016 voor een verblijf in januari 2016

Heerlijk verblijf gehad bij Tanja en Dirk,wat een mooie inrichting ,zeer goede bedden en het ontbijt was zeer verzorgd.
Helaas maar 1 nacht,wij komen zeker terug al is het alleen maar om naar de verhalen te luisteren.
Hartelijk dank voor het fijne verblijf.
Ineke

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de gastvrouw en gastheer
Minpunten: alles was zeer goed
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jos K
Voorburg, Nederland
2 beoordelingen
“Een heerlijke chambre d'hote in een heerlijke omgeving”
Beoordeeld op 27 december 2015 voor een verblijf in januari 2015

Cluis is een kleine plaats met ongeveer 1.000 inwoners in midden Frankrijk. La Cicogne de la Haye ligt er middenin, maar dat is niet te merken. Een groep gebouwen omringen een heerlijk rustige stadstuin. De kamers zijn smaakvol ingericht en het ontbreekt aan niets. De gastvrouw Tanja en gastheer Dirk zijn vriendelijk, enthousiast en zitten vol leuke verhalen en anekdotes. Het ontbijt is heerlijk.
De omgeving straalt landelijke rust uit. De gastheer/vrouw hebben ook genoeg tips om de mooie omgeving te ontdekken, en weten ook goede restaurants aan te raden voor het geval je elders wilt eten.
Zeker een kleine omweg waard.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Service
Pluspunten: De rust en de omgeving.
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antoinett ...
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Uniek, artistiek & sympathiek!”
Beoordeeld op 4 december 2015 voor een verblijf in augustus 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Deze B&B is voor mij een ideale locatie om te overnachten op doorreis naar het zuiden of om weer helemaal tot rust te komen tijdens een kort verblijf. Ik word iedere keer opnieuw verrast door de oase van rust te midden van een traditioneel Frans dorpje met gezellige restaurants. Ik heb inmiddels diverse keren gelogeerd in één van de originele gastenkamers rondom een prachtige centraal gelegen binnentuin. De gastenkamers, die allemaal op unieke en artistieke wijze ingericht, zijn eigenlijk meer mini-appartementjes dan hotelkamers. Ik word altijd gastvrij ontvangen door de sympathieke, en een tikkeltje excentrieke, gastheer en gastvrouw. Tot slot vind ik het ook een pluspunt dat er gratis wifi is en dat er rekening gehouden wordt met speciale verzoeken, zoals bepaalde ontbijtwensen. Kortom, ik ben één van de vele trouwe vaste gasten!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Unieke inrichting
Minpunten: n.v.t.
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sjors p
Salcombe, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 24 december 2015 voor een verblijf in november 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 106
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen