Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.865)
Beoordelingen filteren
1.865 resultaten
Waardering van reizigers
617
808
315
97
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
617
808
315
97
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
336 - 341 van 1.865 beoordelingen
Beoordeeld op 4 december 2017

Goed hotel met ruime kamers die wel een beetje gedateerd zijn, op een centrale locatie.
Prima uitgebreid ontbijt.
Fijn personeel, die goed op de hoogte waren van wat er in de omgeving te doen was en goede informatie gaven betreffende openbaar vervoer, parkeergelegenheden, enz. enz.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Leo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2017

De service was echt top, het inchecken ging goed en snel. Eten in het restaurant was echt op top niveau, heerlijk ook.
De kamer vond ik niet zo goed opgeruimd, trouwends het tapijt lag vol hondenharen, dat vond ik wel minder.
We hebben ondanks de kamer toch genoten van onze weekendje weg.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 770maaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2017

heel gezellig en goed verzorgd, kamer en keuken heel goed, personeel heel vriendelijk en behulpzaam omgeving prachtig om te wandelen en amersfoort heel prettige stad, de aanbieding van uit de krant , vier dagen 99 euro dubbel en dwars waard

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hgz2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2017

goed hotel wel wat gedateerd, ik heb hiermee alles gezegd, geen behoefte om tweehonderd tekens vol te maken, Leusden is een minder gezellige plaats, er valt weinig te wandelen vanaf industrieterrein waar hotel ligt.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 821jham
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2017

Het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat ik graag nog een paar haakjes voor handdoeken had gehad in de badkamer en dat er wel een lift was maar dat je toch nog een trap op moest.
Maar eigenlijk was alles geweldig!

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank M H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken