Trip.comUS$ 104
Orbitz.comUS$ 104
eDreamsUS$ 104
Beoordeeld op 29 mei 2023

Prachtig hotel, rustig gelegen aan het water, volledig omgeven door de natuur. Veel wandel- en fietsroutes verkrijgbaar in het hotel en die starten allemaal vanaf het hotel. Vriendelijk personeel, zeer goed ontbijt, lunch en bij half-pension heb je een 3-gangen diner waar er nog voldoende keuze is. De kamers zijn super ruim en in de badkamer vind je alles wat je nodig hebt. Kortom, een aanrader!

Beoordeeld op 28 mei 2023

prachtig terras, aan de oude maas, direct aan fietsknooppunten en wandelknooppunten, vanaf het hotel te doen om naar Rotterdam te fietsen, Dordrecht, mooie fietsroutes in het hotel verkrijgbaar
min puntje de open badkamer

Beoordeeld op 27 mei 2023

Genoten. Het hotel is een pareltje. De rust rond het hotel is schitterend. Elke avond nog een kleine wandeling gedaan na het diner. Het is er zo mooi door de oude maas die naast het hotel ligt. We waren daar nu al voor de vierde keer maar zal niet de laatste keer zijn!

Beoordeeld op 23 mei 2023

Ruime kamer met zeer comfortabele bedden
Heerlijk ontbijt met zeer uitgebreid aanbod
Lekker eten in het restaurant
Vriendelijke bediening in restaurant en bar en onthaal
Mooie rustige en groene omgeving aan de oude Maas

Beoordeeld op 22 mei 2023

Vriendelijk personeel, rustige en ruime kamer, uitstekend diner! Welkomstdrankje bij aankomst!
Goede ligging in groene omgeving! Zeer uitgebreid ontbijt met allemaal verse producten!
Zeker voor herhaling vatbaar! TOP!