Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Rio Celeste Backpackers(Bijagua de Upala)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 41
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Los Volcanes(Bijagua de Upala)
US$ 34
Expedia.com
Zie aanbieding
Casitas Tenorio B&B(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Celeste Mountain Lodge(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Tenorio Lodge(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Finca Verde Lodge(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Cataratas Bijagua Lodge(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Heliconias Rainforest Lodge(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Agutipaca B&B Farm(Bijagua de Upala)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (933)
Beoordelingen filteren
933 resultaten
Waardering van reizigers
835
91
6
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
835
91
6
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 933 beoordelingen
30 december 2017 beoordeeld

Wij verbleven hier voor 2 nachten in het luiaardhuisje. De huisjes zijn mooi en hebben een grote moderne badkamer, eigen zithoek en veranda. Daarnaast stonden er 2 tweepersoonsbedden, een daarvan kraakte enorm! De hond is een schatje en ook de jacuzzi was top. Het ontbijt prima in orde en de eigenaars waren vriendelijk en behulpzaam.

Helaas was het Tenorio NP gesloten wegens onderhoud. De Rana tour die ze aanbieden is leuk en zeker de moeite waard.

Aanrader.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Xatsis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld

Een geweldige plek om te overnachten. Een voorheen Belgisch echtpaar met dochter runnen een zestal huisjes omgeven door een prachtige tropische tuin. Het welkom is zeer vriendelijk met drankje en uitgebreide uitleg en mogelijkheden voor excursies. De huisjes zien er ontzettend schattig en sfeervol uit! Met oog voor detail, koelkastje, zelf koffie zetten, etc. Het is gewoon een perfecte plek. Ook het ontbijt is liefdevol en lekker klaargemaakt.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BrigitteD21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooie B&B. Prachtige lodges in de natuur met een geweldig uitzicht op de vulkaan. Goed ontbijt en zeer aardige gastheer/gastvrouw! Dichtbij Natuurpark Rio Celeste. Omgeving is helaas nog niet toegespitst op toerisme.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Renske V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuke B&B met hele vriendelijke eigenaren. Ze geven je direct informatie over de omgeving en na het park bezoek kun je chillen in een bubbelbad

Ook de kamers zijn netjes verzorgt. Het ontbijt is prima en je ziet overal hummingbirds


Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Jorian D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2017 beoordeeld

Wat een super leuke B&B is dit!! Leuke, sfeervolle, schone kamers. Zeer persoonlijke benadering en zeer vriendelijke eigenaren. Ze denken echt met je mee om je tijd goed te besteden. Bij elk tripje die je doet krijg je uitgebreid uitleg over de route en wat je allemaal kan doen. Eventuele reserveringen wil hij ook graag bij helpen. Ontbijt was verrukkelijk! Alles komt van eigen land of van de buren, dus zelfgemaakt brood, verse eitjes, zelfgemaakte jam en versgezette koffie. Tijdens het verblijf mochten we gebruik maken van de jacuzzi.

Kamertip: De vlinder (morfo) kamer had uitzicht op het zwembad, de tuin en verderop de bergen.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Propietario van Hotel Sueno Celeste B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2017

Beste Patrick,

Het is met groot genoegen dat wij net gelezen je reactie. We zijn erg blij dat je een goede tijd doorgebracht met ons, en ook bedankt voor ons te laten Nederlands met u spreken, het is niet gemakkelijk, maar het was zeer informatief! Veel succes in alles,

Daniël en Dominique

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken