Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfecta ubicación en un entorno de paz y ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Zahara de los Atunes, Costa de la Luz, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
sanderhu
1 beoordeling
“Vet mooie locatie! Keuken vies en verwaarloosd.”
Beoordeeld op 10 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Wij hebben heel erg genoten van de locatie (150m van een heel erg mooi en rustig strand), het uitzicht en de mooie tuin met buitendouche! Het appartement is verder normaal en simpel ingericht. Wat prima is, want je leeft toch buiten, maar met name de keuken vonden wij erg smerig en kan wel een goede opknapbeurt gebruiken. De kastjes en de platen van de koelkast zijn kapot. Bij elkaar geraapt servies en bestek. Bestek, glazen, bekers en pannen zijn erg vies en het vet zit aan de muur en op de rekjes van het hangend bestek. Ook de kastjes ruiken naar oud vet van het koken en bakken. De eigenaresse hebben we niet gezien, maar het vriendelijke ontvangst werd gedaan door de schoonmaaksters. De communicatie met de eigenaresse was wel heel goed en zeer vriendelijk. Het is een hele mooie plek waar je echt kan genieten van de fantastisch mooie Spaanse stranden, maar de kwaliteit vinden wij erg matig gezien de achterstallig onderhoud in het appartement. Ik hoop dat het snel wordt opgeknapt.

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ricardo M
Vitoria-Gasteiz, Spanje
2 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DayTrip02 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 februari 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MargritB7 ...
Troisdorf, Duitsland
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
maytana20 ...
Madrid, Spanje
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vacatione ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JUAN PABL ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
5
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen