ZenHotels.com
Trip.com
Beoordeeld op 17 november 2022

Er hing een vieze geur in de kamer. Pas de dag nadien merkten we op dat het vuilbakje niet leeggemaakt was en er nog een pak verdroogde frieten inzat van vorige klanten. Ook de badkamer was ronduit vies. Dit is echt geen viersterrenhotel.

Kamertip: Controleer bij aankomst altijd de netheid van de kamer.
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 12 november 2022

Gastvrije correcte ontvangst, we hadden de goedkoopste kamer geboekt. Lekker geslapen in de mooie schone kamer. Het ontbijtbuffet was heel netjes, gevarrieerd en ruim voldoende. De gastvrijheid was weer uitstekend.

Kamertip: Kijk om u heen en zeg dan pas wat. Azijnpissers worden niet geboren maar gemaakt.
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 24 oktober 2022

De afgelopen maanden hebben wij wekelijk gebruik gemaakt van de Korenbeurs voor overnachtingen van ons personeel. Het contact verliep altijd goed, duidelijk en vriendelijk. We zijn zeer tevreden over de samenwerking! Dank je wel voor de goede zorgen!

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 28 september 2022 via mobiele applicatie

Onze kamer was een twee sterren waard. Het was proper maar echt heel erg basic. Je kan amper bewegen in de badkamer. De foto’s van de website stemden absoluut niet overeen. Je hoort ook als van de kamers in de buurt, flauwe muren. Ons uitzicht was een deel buizen van de keuken?
De handdoeken roken niet fris in de badkamer.

Kamertip: Vraag zeker om een bepaalde gewenste kamer zodat je voor de prijs geen basic 2 sterren kamer krijgt.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 28 augustus 2022

Het hotel ziet er netjes uit als je binnenkomt. We hadden een comfort kamer, was niet groot en is verouderd maar het was schoon. Kamer werd iedere dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken.
Ontbijt was erg goed. Ik heb een gluten en lactosevrij dieet en er werd goed rekening mee gehouden. Heerlijke broodjes werden er afgebakken en lekker beleg. Eitje werd gebakken in een schone pan.
Echt een aanrader!
Heerlijk gedineerd in het hotel maar ook in de nabije omgeving restaurants waar je lekker kon eten.

Datum van verblijf: augustus 2022